Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
nie czysci XD chuj wie spróbowałem wyjebałem
  • 206 / 3 / 0
Czy możliwe że połączenie GBL z dająceą kopa noradreenaligicznego Dulsevia mogło być przyczyną serii przypałów w życiu czy to taki hujowy sort. Przyznam że też nie zdażylo mi sie zygac az tak po GBL jak ostatnio
.
  • 2013 / 84 / 0
No ten forumowy GBL tera to jakby calkiem inna substancja niz kiedys. Kompletna odwrotnosc euforii, kosci bola, stawy pieka, rzyganie i ogolnie niewyjsciowa faza. Ale sny po gieblu to najlepsza bomba na swiecie. Spie godzinke a wydaje sie jakby kilka dni tam byl. Przepiekne filmy.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 206 / 3 / 0
pewnie podczas takiego snu neurony idą w pizdu od trucizny. Nadmiar glutaminianu zabija przecież neurony hehehe
.
  • 5339 / 964 / 0
znowu napisze . Po basfie mialem rzyganie - pierwszy raz w ciagu na GBL. Wszystko minelo jak przerzucilem sie na chinczyka. Tez ma duzo uboków np. bol stawów i takie pieczenie na piszczelu mi sie zrobilo , jakby staw dostal stanu zapalnego . No ale polecam ten sort. Ma pierdolniecie
Nie wiem co widzicie w tym BASFie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 858 / 291 / 0
Ja pierdole. Żeń-szeń i brahmi zapobiegają występowaniu problemów ze snem na ciągu. Serio. Nie kłamie
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 226 / 7 / 0
24 listopada 2017Hash_Oil pisze:
Ja pierdole. Żeń-szeń i brahmi zapobiegają występowaniu problemów ze snem na ciągu. Serio. Nie kłamie
Coś więcej? Przyjmowane przed snem? Jakieś konkretne dawki?
  • 702 / 58 / 0
jasne jakieś ziółk rozwiązują problem ze snem jak nawet średnia ilość benzo tego nie załatwiała.
  • 9645 / 1901 / 2
Nie dodawlbym zwlaszcza bacopy na ciagu.
Mozna wykrecic calkiem enzymy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 858 / 291 / 0
25 listopada 2017twoFOx1572 pisze:
Coś więcej? Przyjmowane przed snem? Jakieś konkretne dawki?
Żeń-szeń wieczorem 3 tabsy tego od Zeusa pod język. Trzymać 30 minut.
Bacopa zmniejsza niektóre efekty a inne całkiem eliminuje. Niestety brana wieczorem może utrudniać zaśniecie wiec sam sobie ustal kiedy najlepiej ją brać. Dodam, że dobry jest ekstrakt 50% bakozydów.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.