@Hexe - na wejściu to też się zdarzało ale tylko jeżeli dawka była za mała, a to już sobie mogę wytłumaczyć niedogrzaniem.
The dream is gone
26 września 2017ChrisMoltisanti pisze: @Hexe - na wejściu to też się zdarzało ale tylko jeżeli dawka była za mała, a to już sobie mogę wytłumaczyć niedogrzaniem.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Mozna tez wyjsc sobie do parku na laweczke, troche po siedziec, oczywiscie znow z fajeczka.
Fajki sa nie odlaczna uzywka przy opio.
Wychodzic do klubu z muzyka techno, nie wiem kto praktykuje takie fetysze ale dla mnie to zboczenie :-D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nadchodzi zima...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
26 września 2017UJebany pisze: Opio to typowe kanapowce, muzyka, papieros.Najlepiej muzyka chillout.
Mozna tez wyjsc sobie do parku na laweczke, troche po siedziec, oczywiscie znow z fajeczka.
Fajki sa nie odlaczna uzywka przy opio.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Ja cały dzień o suchym pysku bo czekałem na kasę i właśnie wchodzi 300 - znowu chujowo ale przynajmniej coś się dzieje..najgorzej to zupełnie na trzeźwego.
Zastanawia się, czemu w tym tygodniu tak słabo czuje kodę... 2 tygodnie temu robiło mnie ładnie 150mg a teraz ledwo czuje 300.. może przez te jebane PST mi tolerancje jakoś wywindowało
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.