Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Zapraszam na zachód tu mamy tego w brud
  • 18 / 2 / 0
Czy coś jest w Bydzi?
  • 879 / 191 / 5
Nie ma. Najbliżej w Trójmieście.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 18 / 2 / 0
Dzięki tyle zdążyłam się zorientować że Gdansk? Ale nie jest łatwo jak się nie zna są wyjebki
  • 2116 / 631 / 0
ŁDZ chujowy temat bardzo, co ciekawe dwie ćwiary kupione razem potrafią kompletnie inaczej rozpuszczać się na łyżce, niezależnie jak kombinowałoby się z kwaskiem i temp. podgrzania. Nie ma tu niespodzianki, jak jest coś dobrego to raczej tylko przywiezione z Wro. Co do aktualnego: kolor b. ładny, i w pukawce i na alu (beżowy, sypki proch), ale co z tego skoro osobę z tolerką na więcej niż jednego, dwa turkusy iv tylko to posmyra i da chwilę ulgi. Nie warto.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 12730 / 2464 / 0
Ćpuny z Łodzi jeżdżą po towar do Wrocławia, a nie Warszawy?
  • 2116 / 631 / 0
Nie wiem, ale jeden z lepszych wspominanych był z Wro przywożony właśnie.
Przesyłki konduktorskie są raczej nieopłacalne, ale jak ma się znajomków...
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 19 / 1 / 0
04 września 2017Klepsydra pisze:
Nie ma. Najbliżej w Trójmieście.
Klepsydra. Odezwij sie
  • 879 / 191 / 5
Mieszkam w Amsterdamie. Nie piszcie do mnie proszę w tej sprawie.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 117 / 10 / 0
26 lipca 2017bondy pisze:
A ja, wieloletni opiatowiec, z przyczyn niezależnych musiałem przeprowadzić się do Szczecina, nikogo tu nie znam i delikatnie mówiąc jestem w dupie. Zwlaszcza kiedy czytam, że trudno tutaj z dojściem.
Aż z tej desperacji założyłem konto.
Siema, znalazłeś cokolwiek? Bo obecnie też tu jestem i muszę się raczyć jakimś ledwie klepiącym makiem.

19 sierpnia 2017jezus_chytrus pisze:
I oczekujesz numerów telefonu? W małych mieścinach możesz zapomnieć o heroinie. Jeżeli jest, to tylko pewnie w wąskim gronie ludzi, którzy zaopatrują się w WWA / WRC
Nie wykluczałbym tak tych "małych mieścin", nie raz byłem zmuszony ogarniać coś w niemalże wioskach, często niedaleko granicy z DE i o dziwo chwila przy dworcach to zwykle był cały rytuał w dojściu do helu. Co do Wrocławia to dziwię się czytając posty, że w Łodzi jest wrocławski temat, gdzie we Wrocławiu relatywnie to był wielki problem znaleźć cokolwiek, ale to moja skromna opinia. Katowice też chuj, okoliczni ćpunowie (bo kilku wyhaczyłem) nie chcą kompletnie współpracować.
Don't surf
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.