Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 209 / 22 / 0
Czy Noopept wykazuje jakieś właściwości psychodeliczne w zależności od dawkowania? Zmieniłem strategię.

Zamiast 3 dawek dziennie- każda po 2 czerwone miarki- podaję jedną 5 razy dziennie. Całość wygląda tak:

1 miarka- zaraz po przebudzeniu, około 05:05 rano
2 porcja- przerwa w robo, około 10:00
3 porcja- obiad w domu +/- 14:30
4 porcja około 18:30
5 porcja przed snem- około 22-23...

Zauważyłem u siebie inne postrzeganie świata, coś podchodzącego pod mikro mikrodawki ABP/ jakiś NBO-xx. Ciekawe, mocniejsze wyostrzenie barw. Ale fujara chyba odmawia posłuszeństwa...
  • 3651 / 999 / 2
Nie wykazuje właściwości psychodelicznych. Może wyostrzać zmysły, ale nic ponad to - jeśli chodzi o efekty wizualne.
sky is the limit
  • 631 / 122 / 0
Fajna sprawa z tego co pamiętam. Taki "rozjasniony" umysł po tym był. Tak po dwóch tygodniach był efekt. Mocniej wchodziły stymulanty po tym, ale dalej trzeba bylo odbudowywać terapie. Lepsze niż piracetam.
  • 698 / 172 / 0
W zasadzie w pewnym sensie pod psychodeliczne efekty można podciągnąć takie niespodziewanie pojawiające się wspomnienia w formie scenek z dalekiej przeszłości, podczas których uświadamiasz sobie, że to konkretne wspomnienie było dotąd całkowicie zapomniane, często od czasu kiedy dane wydarzenie miało miejsce, a tu nagle powraca. Miałem to wielokrotnie i nie mam wątpliwości, że była to zasługa Noopeptu. Oczywiście to nie były doznania psychodeliczne w ścisłym tego słowa znaczeniu, ale takimi zupełnie normalnymi też bym ich nie nazwał :)
  • 3 / / 0
A tak w ogóle można zaproponować coś ciekawego oprócz noopeptu GVS-111? Stosuję razem z choliną. A widziałem tam inne rodzaje na sklepie z biało-czerwonym krzyżem.
Uwaga! Użytkownik jp22 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Zaczynam właśnie testowanie. Sklep z krzyżem i zastanawiam się ile bierzecie z tej czerwonej miarki? Celuję w 30mg co niby to 3 miarki ale jestem ciekawy ile wy braliście. Do tego 200mg cdp cholina
  • 280 / 14 / 0
Noopept ma wpływ na wątrobę? Jem dziennie 3 miarki.
  • 203 / 25 / 0
Szybkie pytanie odnośnie noopeptu i nikotyny

Wiadomo, że fajki nie. A tabaka w ilościu kilku porcji dziennie będzie kolidować?

Pozdrawiam
  • 62 / 9 / 0
@pospolitypijak
Noopeptu nie powinny stosować osoby z problemami wątrobowymi.
  • 3651 / 999 / 2
14 listopada 2019pospolitypijak pisze:
Noopept ma wpływ na wątrobę? Jem dziennie 3 miarki.
Jeśli nie masz chorej wątroby to raczej jej nie pogorszysz. Jeśli masz obawy co do wątroby, to warto olej z ostropestu spożywać regularnie.
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.