Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 3 / 0
17 maja 2017EjFinn pisze:
To chyba słabo szukasz :D
Mam nadzieje, że moje źródełko nie wyschnie szybko

PS: załęże to protip
No zaleze to akurat kompletnie nie mój rejon znajomości to może dlatego.
Chociaż z tego co słyszałam jest na centrum majka ale jest mało. Czemu nikt się nie weźmie tu za jakąś ambitną dilerkę opio. Będę pierwsza klientką.
  • 538 / 66 / 0
Majki niestety jako tako w Katowicach ciężko mi znaleźć. Jak już dostaję to najczęściej od osób które same jakoś zdobyły dla siebie, nie chcą powiedzieć skąd, ale czasem się podzielą. :( Choć z tego co słyszałem to majka do znalezienia jest w Gliwicach i bliższych okolicach.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 280 / 20 / 0
w Siemianowicach, Rybniku
  • 105 / 2 / 0
Rzeszów i okolice?
  • 57 / 6 / 0
18 maja 2017maslany7878 pisze:
18 maja 2017RMXSND pisze:
Ktoś pomoże w warszawie z helem
Pewnie że tak... W czym można Ci pomóc... :motz:
W czym masz problem dobry człowieku.?
  • 104 / 16 / 0
O Szczecinie można zapomnieć, ale nie ma co rozpaczać bo Berlin pod nosem.
  • 33 / 1 / 0
Czy pojawiło się w końcu z powrotem coś przyzwoitego w Stolicy??? Czy nadal różnego odmiany i rodzaje ale jednak gówna???
Trafiłem ostatnio na juz coś co przynajmniej dobrze pływało i pachniało jak H ale moc - nadal rzenuła.
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Hmm, wnioskuje po ciszy i braku odpowiedzi ze chyba jednak tak.... i wszyscy w plenerze nikogo przed kompem w poszukiwaniu lepszego jutra... :) .

Dobra jakość nadeszła z AlphaBay Market i to o dziwo z Francji.... cenowo troche drozyzna bo wyszlo z przesylką prawie 300zł ale przynajmniej wagowo 1g (nawet lekka nadwyzka), czas realizacji 5dni. Takze jak cos polecam - no tylko trzeba dograc wszystko logistyznie zeby czas oczekiwania sie nie dluzyl - wiec odpowiednie wyprzedzenie wskazane...
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
@up akurat z Francji to dużo vendorów miało najlepszy hel tyle ze dosyć drogo. 2 lata temu był na marketach vendor z Polski i miał najczystszy hel (#4) jaki był wtedy w ogóle dostępny.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 33 / 1 / 0
Z uwagi na fakt ze mam jednak ograniczony regularny dostep do heleny w tym posranym Wroclawiu...chcialbym zapytac o Oxy....

Jak to sie ma jedno do drugiego? Pytam o efekt działania, wjazd, zejscie etc. Ale glownie jak sam faza i ile na ewentualny "dobry poczatek"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.