Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
17 maja 2017EjFinn pisze: To chyba słabo szukasz :D
Mam nadzieje, że moje źródełko nie wyschnie szybko
PS: załęże to protip
Chociaż z tego co słyszałam jest na centrum majka ale jest mało. Czemu nikt się nie weźmie tu za jakąś ambitną dilerkę opio. Będę pierwsza klientką.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
18 maja 2017maslany7878 pisze: Pewnie że tak... W czym można Ci pomóc... :motz:
Trafiłem ostatnio na juz coś co przynajmniej dobrze pływało i pachniało jak H ale moc - nadal rzenuła.
Dobra jakość nadeszła z AlphaBay Market i to o dziwo z Francji.... cenowo troche drozyzna bo wyszlo z przesylką prawie 300zł ale przynajmniej wagowo 1g (nawet lekka nadwyzka), czas realizacji 5dni. Takze jak cos polecam - no tylko trzeba dograc wszystko logistyznie zeby czas oczekiwania sie nie dluzyl - wiec odpowiednie wyprzedzenie wskazane...
Jak to sie ma jedno do drugiego? Pytam o efekt działania, wjazd, zejscie etc. Ale glownie jak sam faza i ile na ewentualny "dobry poczatek"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.