Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Ostatni raz benzydaminę zarzucałem rok temu po 3 letniej przerwie. Okres w którym brałem ostro i to na prawdę ostro benzydaminę to koniec 2014 i początek 2015. Robiłem ciągi 4-5 dniowe w każdy dzień zwiększając dawke, było ostro i przez jakieś 2 tygodnie dochodziłem do siebie. Jedyne problemy to właśnie były powidoki i takie czarne kropki pojawiajace sie na białym tle i wielu ludzi mówiło że to nigdy nie przechodzi lecz po 2 latach wszystko całkowicie przeszło, powidoków i kropek nie ma więc myślę że tu potrzebny jest czas na to żeby to zniknęło.
Teraz właśnie nabrała mnie ochota na trip ale nie chcialem kupować 10 saszetek tylko 4 a że w kilku aptekach nie mogłem kupić to zrezygnowałem ale pójde jeszcze do innych i posprawdzam, jeśli kupię to dzisiaj robię tripa na 4 saszetkach po rocznej przerwie. Możemy potripować razem ale osobno jeśli chcesz :)
Możesz opowiedzieć o tych filmach jeśli chcesz, jestem bardzo ciekawy :)
Fuzja - D5
Mogę wyekstrachowac na raz 4 saszetki wsypując je do 100ml wody? Nw dlaczego ale jakoś zawsze 4 saszety robiłem na 2 ekstrakcje po 50ml.Podejrzewam że to może być głupie pytanie ale jakoś zawsze tak robiłem ze strachu że coś może być nie tak kiedy sproboje z tak duża ilością na jednym filtrze.
Fuzja x2 - D5
15 maja 2020EvilDead pisze: Zarzucimy o tej samej godzinie i będziemy telepatycznie się ze sobą kontaktować. Na benzydaminie akurat od dawek 4 saszetki w górę ja potrafiłbym uwierzyć że się z tobą kontaktuje i z tobą rozmawiam mimo że nie ma cię obok. Ja ogólnie na benzydaminie nauczyłem wkręcać takie filmy że to jest poezja
Powoduję wiele schorzeń które należy tu przytoczyć z własnego doświadczenia bo sam mam uszkodzony wzrok od bardzo dawno od około 3 lat ale zapamiętajcie.
-HPPD
-Śnieg optyczny po ang visual snow
-visual artifact w Tym męty ciała szklistego po ang mouches volantes lub floaters
-Pulsujące białe kropki
-Negative afterimages
-Poświaty i aureole przy źródłach światła
-Inny syf i inne artefakty których nie zauważyłem na sobie i nie wyczytałem w literaturze i na reddicie.
3 Miesiące typ zebrał w swoim wątku pewnie schorzenia w tym uszkodzenia wzroku. Wcześniej pisałem że benzydamina niszczy wzrok ale nie było w necie żadnych informacji ale w końcu pojawił się wątek o tym. A więc lepiej nie bierzcie tego gówna bo będziecie wiedzieć jak jak. Powidoki, artefakty, śnieg optyczny, męty, artefakty które mnie już dobre 3 lata nieustannie mi towarzyszą. Dla redukcji szkód wolę informować o zagrożeniach bo sam doświadczyłem ich na własnej skórze .
https://www.reddit.com/r/Benzydamine/co ... reduction/
Cytat
eyesight damage: "For over a year I've been seeing a visual artifact - when I look anywhere I see 3 large black dots that move as I move the eyeball" - seems to increase gradually with binge use and remain for years, described as similar to glaucoma
Tłumaczenie
uszkodzenie wzroku: "„Przez ponad rok widziałem artefakt wizualny - kiedy patrzę gdziekolwiek, widzę 3 duże czarne kropki, które poruszają się, gdy poruszam gałką oczną” - wydaje się zwiększać stopniowo wraz z obijaniem się i pozostaje przez lata, opisane jako podobny do jaskry"
Nie polecam benzydaminy nikomu
(Mt 10, 33).
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.