Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1833 / 247 / 0
Ja też mam gorzki.
  • 1299 / 259 / 0
Są jakieś efekty po kuracji?
  • 1833 / 247 / 0
Mam podejrzenia że dostałem inną substancje niż nsi. W przyszłym tyg będę miał porównanie z sortem od chińczyka.
  • 37 / 1 / 0
Raczej dobrą. Dokładnie taki sam posmak ten sort zostawia jak niegdyś NSI neurofluid z drugiego polskiego sklepu z nootropami. (z rozmowy z pewną zaufaną użytkowniczką tego forum wynika że jest to legiony sklep i legitne NSI)
Spróbuj dawek 10mg x2 dziennie, na forach dużo opinii że wyczuwalniejsze działanie (freebase) jest właśnie w niskich dawkach.
I nie polegaj na ich łyżeczce, najlepiej zaopatrz się w wagę 0,001g.
  • 4 / / 0
A neurofluid ma w zestawie jakąś pipetę czy trzeba się bawić z wagą?

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 2981 / 1638 / 35
Ma pipetę neurofluid bo to NSI-189 w roztworze i jest tak skonstruowana aby dawkowanie bylo bezproblemowe.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 557 / 54 / 0
20 marca 2019hubii pisze:
Są jakieś efekty po kuracji?
Brałem 7 miesięcy z kilkutygodniową przerwą po 3 miesiącach. Zarówno fosforan i freebase. Stwierdzam, że rewelacji u mnie nie było po tym, nie na wszystkich to cudo działa, tak piszą. I po 7 miesącach ciężko mi stwierdzić co mi dało stosowanie tego związku. Wiem jedno działania antydepresyjnego nie odczułem.
  • 4 / / 0
A przy jakich dawkach dziennych?

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 1299 / 259 / 0
Zamówiłem. Na miecha starczy zobaczę i zdam relację. Ciężko takie zmiany zauważyć, ale spróbuję porównać pamięć i nastrój po tym. Drugi hipokamp wyhoduję i położę obok :patrzy:
  • 3250 / 357 / 2
Ja powiem, że substancja jest ok i działanie nootropowe czuć nawet po, ale nie są to też cuda wianki.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.