Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
Ogólnie to dziwnie to na mnie działa albo kwestia drapieżnego sortu. Po ok 4 godzinach od wrzutu (~15mg) czuję rozdrażnienie. Samo działanie też słabiej mi podchodzi niż 3FEA, do którego mam aktualnie porównanie. Jakbym nie miał etykietki na torebce to rzekłbym, że to IPH, a nie 2FMA...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9378 / 1825 / 2
Ile odstepu od 3fea?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 594 / 34 / 0
W ostatnim czasie ciąg 2x15mg dziennie. Najczęściej tylko 3fea, a kilka razy raz jeden, raz drugi w różnej kolejności. Zawsze po 2fma po kilku godzinach pojawia się irytacja i drażliwość.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5121 / 887 / 0
Mam pare rzeczy do ogarniecia z poczatkiem roku tj. znalezienie nowej pracy, jakies projekty.
Jak funkcjonalny stim to wydaje sie najlepsze. Mialem kiedys i bylo serio spoko.

Moglby sie ktos wypowiedziec jeszcze co do legitnosci obecnego sortu ?

Irytacje po 3 fea moze przykrywac serotoninka.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2874 / 299 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: jsc »
w 2fma też przykrywa serotoninka, branie fluoroamfetamin prawie zawsze kończy się imprezą %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 240 / 42 / 0
26 grudnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Moglby sie ktos wypowiedziec jeszcze co do legitnosci obecnego sortu ?
Nie mam porównania, bo znam tylko ten obecnie dostępny, ale IMO robi robotę w chuj. 20mg na cały dzień starcza, ale ja mam prawie zerową tolerancję na stymulanty, nawet kawy już za bardzo nie piję. 20mg zarzucone z rana działa właśnie jak taka lepsza kawa (skupienie, motywacja, pobudzenie, ale bez zbyt intensywnego wystrzału i fizycznej sieczki, na ciało wchodzi gładko; euforii brak lub jest mała) przez większość dnia, więc do czysto funkcjonalnych zastosowań sprawdza się idealnie. W ciagach nie próbowałem, ale doraźnie działa bardzo ok.
Uwaga! Użytkownik Makrela nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
[mention]ledzeppelin2[/mention] jakbym żarł z zasłoniętymi oczami i miałbym stwierdzić co to, to z doświadczeń stwierdził bym, że to fenidat. Łącznie na jeden dzień zeżarłem 4x15mg, pomijając wkurwienie 'na zejściu' po 3-4 godzinach od zażycia, to każda następna dorzutka pierw niwelowała by na zejściu potęgować uczucie irytacji i wszechogarniającego wkurwienia. Tako mam po kosmicznym sorcie.
  • 10 / 1 / 0
Właśnie trochę to przejebane, bo trzeba co najmniej raz dorzucić w ciągu dnia żeby kurwica przeszła. Potem znowu pojawia się problem wieczorem- z zaśnięciem. Sam sen też jest jakiś taki chujowy. Ta 2ka fajnie mi się łączyła kiedyś z gieblem, długodziałające benzo też daje rade.

[mention]zakriahh[/mention] organoleptycznie czuć że to f-amf. Ta suka po prostu już tak ma.
Uwaga! Użytkownik rzulf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
[mention]rzulf[/mention] nie wiem o jakich organoleptycznych uczuciach piszesz, ale 3-FEA działa na mnie bez uczucia irytacji.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2017 przez zakriahh, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9378 / 1825 / 2
Powiedzcie mi jaki sens maja benzo przy releaserach typu 2 i 3 podstawione amph?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.