Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 18 / 15 / 0
Re: MDMA - miksy
Nieprzeczytany post autor: bxiur »
Czy opłaca się jesc z 0.5g mefa i picse ok. 200mg? nigdzie nie znalazłem połączenia MDMA + mef, więc pytam. Domyslam się że ryzyko zespołu seretoninowego moze byc troszeczke wyższe, ktoś gdzieś pisał, że zjazd też przepotężny. Ale czy może wyjść spoko faza z tego? A jeśli tak, to w jakiej kolejności
nic dziwnego, że ludzie chcą być kimś innym niż są z natury
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
  • 369 / 52 / 0
Nie jestem ekspertem ale czy te dwie substancje nie działają na podobnych zasadach? Wiec generalnie nie jest to wskazane i... kropka?
Cogito ergo sum
  • 1 / / 0
A co myślicie o czystym MDMA 99%? Jest niebezpieczne?
  • 369 / 52 / 0
Myślę.... że to zły dział kolego.
Cogito ergo sum
  • 9 / / 0
Hej,

Zamierzam zaszaleć w przyszły weekend i stąd pytanie:

Co sądzicie o delikatnym mix - w piątek ok 0,5g 3cmc, w sobotę na imprezę emka?

Czy te piątkowe kryształy zaburzą w jakiś sposób działanie MDMA w sobotę?

Może jednak lepiej tego nie łączyć? :)
  • 171 / 21 / 0
Czy mozna wziąć MDMA przyjmując na codzień benzo?
Mogę ograniczyć Bromazepam do minimum danego dnia ale zupełnie nie da rady odstawić.
Wiec pytanie, czy takie zestawienie jest bezpieczne i czy ma sens? Czy benzo nie zniweluje MDMA?

Przeniesione do odpowiedniego tematu i działu o miksach | IGH909
  • 4350 / 701 / 2117
@Kpina Benzo znosi działanie stymulantów, może niekoniecznie w pełni, ale ograniczna. Także bezsensowny mix.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 171 / 21 / 0
Re: MDMA - miksy
Nieprzeczytany post autor: Kpina »
Dziekuje, a wiesz może jak MDMA ma się do Lamptryginy? Biorę na stabilizację nastroju, nie mam padaczki :)
  • 4350 / 701 / 2117
Drogi przyjacielu, prędzej chodziło Ci o lamotryginę, niżeli lamptryginę — mam rację?

Jednoznacznie nie odpowiem Ci na to, bo nie chcę Ci podsunąć i zasugerować czegoś, czego pewien nie jestem. Niemniej jednak w temacie związanym z lamotryginą widziałem ludzi, którzy brali alkohol oraz palili marihuanę i żyją. Poczekaj na odpowiedź kogoś kompetentnego w tym zakresie, lub kogoś, kto dokładniej miał styczność z tym.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 50 / 8 / 0
19 października 2022Kpina pisze:
Dziekuje, a wiesz może jak MDMA ma się do Lamptryginy? Biorę na stabilizację nastroju, nie mam padaczki :)
Lamotrygina i MDMA nie mają między sobą żadnych interakcji. Biorę lamo około 3-4 lata i w przeciągu tego czasu brałem emke może z 10 razy i nigdy nie miałem niepożądanych efektów, także śmiało.
smile junkie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.