Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
17 stycznia 2017vlkodlak pisze: Dziękuję i ja za opis bo dziś zamierzam spotkać się z moim samplem. Oso powiedz mi jakie ta dawka 20 mg oral miałaby przełożenie w sile dysocjacji np DXMu bo nie brałem nigdy MXE? Planowalem ok 50 mg oral, tolera zerowa i szczerze się zastanawiam czy nie zmniejszyć dawki. Wiem za to że nie będę dorzucac.
Z drugiej strony jeżeli nie masz zamiaru dorzucać i nie chcesz nosem. Ciężko powiedzieć, zależy od Twojego doświadczenia. Myślę, że spokojnie możesz wrzucić te 20-30 mg. Daj znać jak było.
@ledzeppelin2
Ja myślę, że to jest typowe dla dysocjantów o silnym profilu serotoninergicznym. MXE i OxO-PCE robiły mi dokładnie to samo na afterglow. To jeden z powodów, dla których odrzucam koncepcje, że jest to 3-MeO-PCP. Tak samo nasycenie barw i kontrasty. Jeszcze z rana świat wyglądał tak pięknie jak po mało jakim psychodeliku, normalnie jak z komiksu. A na samej fazie obraz w Ultra HD.
@PowerOfFlower
Dlatego wysnułem koncepcje, że to może być steroizomer. Z tego co wiem S-ketamina ma chyba 3x silniejszy wpływ na blokadę NMDA od swojej prawoskrętnej wersji.
1. Początkowo czuć lekka dysocjacje od rzeczywistości
2.stan początkowo przypomina lekkie upojenie alkoholowe
3.dochodzi do wyostrzenie zmysłów
a.intensyfikacja kolorów, poprawa ostrości widzenia
b.subiektywne odczucie zwikeszonej lub zmniejszonej empatii
c. Euforia ze słuchania muzyka, oglądania filmów
d.Pojawia się przyjemnosć z poruszania, uczucie lekkości nóg
e. Wyostrzenie zmyslów, zwłaszcza słuchu. Możliwośc usłyszenia dzwieku kapiącej wody z kranu w budynku obok. Samochody przejezdzajace jezdnia moga brzmieć jak traktory
f.zmiana zmyslu smaku ( raczej uposledzenie )
g. lekka stymulacja, chec do pisania
4.Funkcje poznawcze
a.falszywe poczucie trrzezwosci
b. poczucie pewnosci siebie (zwiekszone)
c. zwiekszenie zainteresowania rzeczywistoscia
d. blokada automatycznych zachowan, zdjecie maski ktora sie naklada na siebie w codziennych sytuacjach . Tu nastepuja juz lekkie zmainy osobowsci. Stajemy sie bardziej obecni, wyrazamy siebie takimi jak jestesmy bez nakladania filtrow przez co jestesmy odbierani ze zwiekszona ufnoscia. Taka psotawa jest silnie magnetyczna dla durgiego czlowieka. Znikaja nasze bariery , leki.
Dawki powyzej 20mg i dorzucanie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Doustnie rozkręca się po godzinie i trwa całkiem długo.
Donosowo (a tak głównie brałem, również wczoraj niecałe 40 mg)
Faza wchodzi szybko (pierwsze efekty już po niecałych 15 minutach i się rozkręca), jest intensywna ale trwa krótko, koło godziny i mamy after (oczywiście zależy od dawki).
W jakiej postaci macie 4-MeO-PCP?
Poszedlem po takiej ilosci na szkolenie . Nie mialem problemu z robieniem na biezaco notatek. Pozdrawiam
Z wyglądem to zapytalem kolezanki i to podobno twarz tzn. bezbeka. Bez emocji jak u jane ahonena. Mozna to podciagnac pod lekki wyglad psychopaty. Zrenice w normie lub lekko pomniejszone.
[ external image ]
The methapor of Life
Oralne zarzucenie dla mnie dużo lepiej niż donosowo. Doustnie było długie falowanie faza dosłownie była sinusoidą zawieszoną na pewnym poziomie. Do nosa z kolei wjazd z buta i później stymulacja z lekko mistyczną otoczką.
Nie wiem jak u Was, ale mnie te późniejsze dorzutki klepały słabo, a nawet w ogóle. (dawki cały czas identyczne)
Po waszych tripach jestem w stanie więcej napisać od siebie.
Godmode wyraźny, mnie tam akurat dał trochę do myślenia, ale brak zahamowań również jest wyraźny. Ja czułem duże podobieństwo do 3meo, chociaż fakt jest inne. Dość mocny jak dla mnie potencjał uzależniający. Nie wiem jak z bakteriami, ale ja chorowałem na zatoki i ładowałem przez 3 dni po nosie głównie, dziś z prawej dziury na którą dawałem więcej smarki pełne krwi (nie krzyczcie pls).
Ładowałem dawki 10/15/20mg i miałem jedno dość srogie przesadzenie. Nie chce zbyt o nim tutaj pisać, ale na drugi dzień skutki były opłakane dosłownie i w przenośni. Mogę tylko dodać, że miałem solidne drgawki których nie byłem w stanie zatrzymać ale nie przeszkadzały mi zbyt, bo leżałem z słuchawkami na uszach, oraz że zdania mimo zrozumienia pojedynczych słów, czytane po kilka razy były dla mnie kompletnie niezrozumiałe - pustka.
Problemy z zaśnięciem podobne do 3meo, a nawet mocniejsze. Zaczynałem trip o jakiejś 20 i mniej więcej co 3 godziny 2-3 dorzutki, zasypiałem zazwyczaj po 8 rano.
Mógłbym napisać więcej, ale nie wiem co konkretnie. Podsumowując popieram, że można sobie zrobić krzywdę. Rekreacyjnie myślę, że może być w porządku. Będę śledził wątek, na temat wniosków, bo jeśli to gówno okaże się bardziej niebezpieczne niż myślę, to nie będę do niego wracał.
Pozdrawiam!
Zacznę od tego że od pierwszego razu (ok. 125 mg w noc), przez dwa kolejne dni testowałem co wieczór po 20+20 mg donosowo. Potem dzień przerwy i wczoraj popołudniu znowu to samo. Dawki naprawdę takie same.
Za każdym razem zaburzenia swiadomosci autopsychicznej (wkręty) stawały się coraz silniejsze. Wczoraj myślenie wykrzywilo mi się strasznie, byłem świecie przekonany że doznałem szoku i już mi tak zostanie. Przy tym wrażenie, że jest się całkowicie trzezwym. Myślę, że to i praktyczny brak zaburzeń allopsychicznych (halucynacje, uczucie poruszania się czy rozciągania ciała; to wszystko występuje minimalnie jak na taki poziom "psychicznej" dysocjacji) potwierdza moja teorię, że jest to silny agonista sigma. Wejście w ciąg może skonczyc się jak ze świętym Tomaszem, przestrzegam!
Cis skutecznego oprocz benzo co pozwolic wroic do nornalnosc. pzrr
The methapor of Life
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/wklegalize.png)
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym
Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).