Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
12 lutego 2017Sinnis pisze: Ja natomiast ponawiam pytanie jak się to sprawuje w porównaniu z GBL w ciągach
Subiektywnie po BDO dużo bardziej podskoczyła tolerancja na alkohol i to nie w sensie mocnej głowy, a bardziej braku przyjemności po upojeniu.
Z drugiej strony jako weekendowy drug BDO dobrze się sprawdza ze względu na subtelniejsze działanie, ale do ciągów duży lepszy jest GBL po którym miałem wiele mniej uboków.
dżizys kurwa ja pierdolę
P.s. Aż mi się mały spiskowiec we łbie odpalił i zacząłem poddawać wątpliwości słowa kowalskiiego...
13 lutego 2017Juma pisze: Kac po tym?
@kowalskii
Tak się składa, że po GBL nie miałem ŻADNYCH problemów z żołądkiem (poza krótkotrwałymi mdłościami, gdy rozcieńczyłem w zwykłej wodzie). Za to w ciągach pojawiało się nieprzyjemne uczucie w okolicach serca , pomogła suplementacja magnezem+potasem.
Ja bym tego nie wylewał do kibla, nie jest aż takie złe. Osobiście wolę jednak dozbierać do GBL, po którym na zakończenie po prostu trzeźwiałem. No i ta temperatura krzepnięcia...
Powiedz mi czy to się nada na umilenie wieczoru z dziewoją jak to czynił giebl? Giebl sprawdzał się wspaniale. Jedyne co mi się nie podobało to krótki czas działania. Czy tak dajmy na to po 3 polewkach wieczorem odczuje następnego dnia to że piłem BDO dnia poprzedniego czy raczej będzie wszystko w porządku? No i jak z dorzutkami? Tak samo jak z gieblem? Koniec działania = następna polewka? I ile tego lać dla kogoś totalnie bez tolerki?
Trzebabyło brać giebla ale odwiodły mnie opinie o obecnych sortach:/
na start 1.5 x standardowa dawka dżibla.
Co do wieczoru z kobietą to pierwszego bedzie okej, nastepnego mozesz ją "zagazować"
Libido też nie takie zwierzęce jak po gieblu.
Ale co człowiek to opinia. Przerobiłem tego 350 ml.
Schodzi i wchodzi subtelnie i nie ma specjalnie wielkiej ochoty na dorzutke. giebl porownam do ketona sniffem ala 4cmc ktory wlazi z jebnieciem i dorzucasz by podtrzymac ten stan a jeat coraz gorzej. BDO to takie 4cmc zapodane per oral. Dluzsze dzialanie , wchodzi subtelniej , subtelniej schodzi i boli Cie brzuch :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.