Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 52 / / 0
Dzisiaj w Croppie, jak przymierzalem spodnie, za taka tabliczka reklamowa w kabinie zobaczylem listek po jakichs tabletkach..

Relanium 5mg %-D
Uwaga! Użytkownik Doktor Traktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Dawno temu, gdy jeszcze zarlem acodin, pojechalem z kolega (nazwijmy go "G") do calodobowej apteki po 2 paczki tego chujowego(moim zdaniem) specyfiku. Postanowilismy sie rozdzielic i osobno kupic po paczce, nagrywajac na dyktafon dialog ze sprzedawczynia. Pierwszy podszedl moj ziomek. Zaraz za nim ustawil sie jakis typek (A), nastepnie ja, a za mna kolejny chlopaczyna (B).
G(do aptekarki): Dzien dobry, acodin poprosze.
Podala mu lek, nastepna osoba w kolejce
A: Poprosze 2 paczki acodinu
Aptekarka (w moja strone): Dla pana tez acodin?
Ja: Owszem, owszem
Nagle cala nasza cztero osobowa kolejka zaczela kaslac, usmiechnelismy sie do siebie, zyczylismy sobie milej podrozy i rozeszlismy sie.
Psychedelic society...
  • 682 / 7 / 0
dzisiaj na zjezdzie na studiach, mamy przedstawiac prezentacje, ja jakies 40 min przed swoja zarzucilem 30mg zolpidemu pozniej troche poszlo jeszcze 10 mg donosowo na zajeciach gdzie baba siedziala z 5 metrow odemnie :D

ze swojej przezentacji nic nie pamietam oprocz tego ze mialem tam obrazek z Kwasniewskim i powiedzialem o nim "Alex", kompletnie nie pamietam zebym cos mowil, zebym wkladal plytke do napedu ani zebym z baba dyskutowal - a raczej musialem te wszystkie rzeczy zrobic zeby zaliczyc

po prezentacji koledzy mi powiedzieli ze byla smieszna i dobrze bo reszta byla nudna i ze zaliczylem :D pozniej juz nie pamietam jak zabralem kurtke z szatni ani jak wyszedlem z budynku :O

idac przez chodnik podchodzi do mnie dwoch policjantow - mlode pizdy i mowia ze na czerwonym przeszedlem, raczej w to watpie, ale kurwa nie moge miec pewnosci przez ten zolpi - 100zl kara gadka gadka zeszlo do 50zl, smieszne bo nawet nie chcialo mi sie klocic z tymi idiotami po tym zolpi

nie lubie usypiaczy i uspokajaczy bo raz robia urwane filmy nawet bez alko, dwa jestem bo nich troche jak takie warzywko, na wszystko mam wyjebane nic mnie nie interesuje, nie podnieca... yo
Sun Was High (So Was I)
  • 459 / 3 / 0
[ external image ]
O kurcze, dopiero jak spojrzałem na to naćpany-teraz- to zauważyłem sprytnie ukrytą propagandę (znarkotyzować się-zdechnąć).
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
rozmawiam przez telefon z moim ojcem.
[...]
[Ja] Dobra ojciec musze kończyć mam na jutro sześć prac do napisania.
[On] Dobra wez lyknij amfetaminki i pisz.
[Ja] ok pa.
dziwne.
koniec anegdotki.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Przypomniało mi się jak siedzieliśmy grupą na hh kempie i paliliśmy narkotyk przy śniadaniu. Wyłoniło się dwóch zabełkotanych alkoholem Polaków. Mułów. Taki oto dialog sobie z nami ucięli:

- Kurwaaa, flagę Polski nam zajebali.
- A jak wyglądała?

Dużo śmiechu.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
Kiedyś, po spaleniu 1 sztuki na dwóch, byliśmy na skałkach, na szczycie których znajdowało się coś w stylu wejścia do bunkru, albo do tuneli - stałem oparty o to. W każdym razie, wyobraźnia spłatała mi figla i wmówiła, że za mną znajduje się jakaś rura przyłączona do tego i że mogę się o nią oprzeć. Tak zrobiłem, co było wynikiem efektywnej gleby na plecy. Ale na tym nie koniec, gdy kumple pomagali mi wstać i byłem w pozycji kucającej dostałem przypływu energii i kolana w ułamku sekundy rozprostowały mi się, więc staranowałem głową jednego z towarzyszy :D
Uwaga! Użytkownik Tolek Pitolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
.M pisze:
Tekst jakiegoś osobnika z dc, zresztą nieważne skąd, rozwala:
<daes89[pg9]> kucharka w internacie gdy uslyszala yerba mate powiedziala: coooo??? jebać matkę? :)
Ciekawe co by powiedziala jakby spytal o kave kave ;]
-Cpunie wez mnie nie popedzaj
albo
-Cpunie dwie kawy?
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
J. polski.
"co oznacza pojęcie profeta?" pyta nauczycielka, moja pierwsza myśl to kokaina.
  • 141 / 2 / 0
Jak mialem 14 lat to sie podniecalem kofeina...
Wjebalem 650mg czystej kofeiny z tabletek Pro Plus naraz.
Po 30 minutach rozjebalo mnie kompletnie, z wyjebanym bolem brzucha i glowy poszedlem do lozka. Cudem zasnalem, a po kilku minutach obudzilem sie w kiblu z obsrana dupa i kiblem (sraka nieziemska). Do teraz nie wiem jak to zrobilem. xD

P. Blisko bylem niebezpiecznej dawki? Tolerancji nie mialem zadnej, byl to moj pierwszy raz z kofeina :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.