Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 29 / 0
@cream
Wszystko cacy, ale nie jak masz 7-8 piw w dupie (albo więcej) i na to zapalisz porządnego lola, bo wtedy może być różnie.

Ja już w ten sposób kilka razy wbijałem gwoździe.

Edit:
Dopiero zauważyłem, że temat nieco odgrzany...
  • 93 / / 0
0202122 pisze:
@cream
Wszystko cacy, ale nie jak masz 7-8 piw w dupie (albo więcej) i na to zapalisz porządnego lola, bo wtedy może być różnie.

Edit:
Dlatego ja najpierw pije a tak już prawie przed końcem , już przed snem porządny lolek leccciii i można spać :)
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 769 / 19 / 0
Hashek pisze:
0202122 pisze:
@cream

Edit:
Dlatego ja najpierw pije a tak już prawie przed końcem , już przed snem porządny lolek leccciii i można spać :)
Troche marnowanie palenia - przy samym końcu, na alko-bombie, przed pójściem spać ;] Mi tam szkoda materiału by było na taką opcję
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Tak jak kolega wyżej , jestem napierd**ony i właśnie ziomek z drugiego pokoju woła mnie czy przyjebie z nim lufke sensi .
Ale chyba jednak piznę sobie bo czego jak czego ale palenia nie odmawiam :) :finger: :diabolic:
Dobranoc :)
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2012 przez Roger[meth], łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1615 / 29 / 0
Ja też preferuję najpierw zapalić a później spijać piwka.

Ale czasem tak się zdarza, że gdzieś już się zaprawię i zmieniam lokalizację. Zajeżdżam a tam częstują mnie dżointami. A że człowiek najebany jest mało asertywny, to palę. I jak jestem za bardzo spruty, to bywało że wbijałem gwoździe.
  • 93 / / 0
Bearfan86 pisze:
Hashek pisze:
0202122 pisze:
@cream

Edit:
Troche marnowanie palenia - przy samym końcu, na alko-bombie, przed pójściem spać ;] Mi tam szkoda materiału by było na taką opcję

Z piwkami to ja ciągle moge jarać , gorzej już idzie połączenie z wódą , bo wtedy na bani kurewskiej się lata. Dlatego też pale pod koniec jak wóda leci. A z piwami - jaranie to magia jest , czuje wtedy ze świat jest piękny i wszystko moge ;)

Pozdrawiam./
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 1 / / 0
Witam serdecznie, zarejestrowałem się tu specjalnie dla tego tematu - moje wspomnienia z mieszania są najgorsze i w sumie chciałem przy okazji zapytać Was o poradę

18.07 pierwszy raz w zyciu zajarałem zielsko (od typa cieszącego sie bardzo dobrą opinią jakościową), przed tym jednak wypiłem trochę wińska (w trakcie żłopałem również). Do tematu podszedłem chciwie, bo wchuj tego było i nikt sobie nie żałował - w pewnym momencie jak mnie skręciło w trąbe to nie wiedziałem co jest 5. Korba jak po całej flaszce, otępienie, zawroty głowy, haluny (przy zamkniętych gałach), uczucie nieswojego ciała, masakra jakaś, bad trip po chuju. Serducho waliło jak szalone - następnego dnia otępienie całkiem konkretne, teraz też jeszcze szumi i aż mam stracha, czy to połączenie nie zrobiło mi jakieś trwałej kuki w bani - miał ktoś podobne odczucia? to otępienie minie czy mam przymierzać jakieś kaftaniki z przydługimi rękawami powoli?
  • 36 / / 0
Ja generalnie nie lubię mieszać bo przeważnie bełtam wtedy %-D Jednak kiedy już to robię to wole wcześniej spalić a później już tylko pić.
  • 204 / 5 / 0
Osobiscie jak juz mam pic, to najpierw alko a potem joint.
Od paru msce jestem w ciagu mj, i wogole mnie alko nie kreci, nie pije wogole.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 17 / / 0
bdsmaniana, tak to jest, jak ktoś pali pierwszy raz i myśli, że da radę. ;)
Ale nie bój się, nic ci nie będzie, wszystko będzie ok. Tak zwane jointowy kac. :) Polecam mocną kawę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.