Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Wygląd: Czerwone, loga prawie nie widać. Strasznie kruche, same sie rozpadają,
wysokość 7mm, szerokość 3 mm.
Foto: Jutro wstawie.
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Mniej więcej 20.11
Sposób przyjęcia: Donosowo
Ilość: Dyszka
Opis działania: Wiki/katar i nic poza.
Podobno przy 30 działają przyzwoicie, lol.
Ocena działania: 1/10.
Dodatkowe komentarze: Nawet spoko sie rozpierdalają na ścianie. Trzymać w zamrażalce.
Nazwa: Smile
Wygląd: Biało-szarawe, genialnie zrobione, wyraźne logo, bardzo twarde, wysokość 9 mm, szerokość 4 mm.
Foto:
[ external image ]
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: 1.12
Sposób przyjęcia: Donosowo, doustanie
Ilośc: 6
Opis działania: Zajebiste pigułki, po 4 jest już naprawde konkretnie. Szybkie wejście, powoli zwiększające
sie aż do wyjebania, trwa to dłużej niż przy zwykłych kołach. Na pewno zawiera MDMA, nie czuć tego syfu
na sobie jak przy pospolitych kołach, występują halucynacjie, euforia, nieogarnianie. Brak problemu ze snem.
Działają przez jakieś 4 godziny.
Ocena działania: 8,8/10
Dodatkowe komentarze: Droższe, ale dużo bardziej opłacalne.
Polecam z ziółkiem, fantastycznie czyści pamięć.
Wygląd: brązowe duze z przedziałką
Gdzie kupione: krk
Kiedy kupione: w zeszłym tygodniu
Sposób przyjęcia: Doustnie
Ilość: 2,5
Opis działania: chyba czyste mdma, przy dzisiejszych bardzo dobre po 2,5rozgryzionych weszło po 0,5h koledze co nie rozgryzł i zjadł obiad po 1h, duzy power fajna fazka polecam zaluje ze nie miałem więcej $ kolega muwi że ma odrobine ścierwa bo nie spał po 8 ale myśle że nie, albo tak mało że musiałbym 10zjeść żeby odczuć...
Ocena działania: 8/10.
Wygląd: białe, z delikatnymi ciemniekszymi punktami, slabo je widac. przedzialka z tylu niezbyt gleboka
Kupione: wcale nie kupione, nikt na forum nic nie kupuje i nie sprzedaje. pochodziły podobno z zambrowa, zjedzone w bialymstoku.
Sposób przyjęcia: Zjedzone doustnie
Ilość: 2
opis działania: mam na dole post Pociska i wzoruje sie na nim pisząc to właśnie. opis działania ? chyba czyste mdma? och kurwa jak ja wam zazdroszcze ;(
opis właściwy: bieda i żal. wielki zawód, i och wogóle dajcie spokój. raz zakrecilo mi sie w glowie, tyle z fizycznie odczuwalnych efektow. lekki szczekoscisk, szerokie zrenice. troche fety i nic wiecej. :(
ocenadziałania: zero kurwa absolutne minus 273 stopnie kelwina
Wygląd: Pomarańczowy dropsik z białymi plamkami, z przedziałkiem na środku.
Gdzie Kupione: Kraków
Kiedy Kupione: Około tygodnia temu (10.12.2007)
Sposób Przyjęcia: Doustnie poprzez pogryzienie i połknięcie.
Ilość: 3
Opis Działania: Moim zdaniem czyste MDMA fajna fazka, wchodzi mniej więcej po 30 minutach, po dojedzonym 3 kółku bomba niesamowita(Całkowite zrycie beretu, problemy ze skupieniem uwagi na czymś, wykręcenie szczęki oraz inne "typowe" objawy działania dobrych dropsów)
Ocena: 8/10
wyglad: jasne, mozliwe ze biale z ciemniejszymi miejscami, nieduza tabletka, jakies 3mm grubosci i 4 srednicy. dobrze zbita, kanciaste rogi
gdzie: białystok [pochodzenie: mazowsze]
kiedy: miniony weekend
jak: am! pogryzione, polkniete, popite czystym kwasem. chlebowym
sztuk: dwie
opis: zajebi !
trzeba ze trzy ;]
ocena: 6-7/10
Kolor:zielone
Kształt:okragle
Logo: znaczek maja jak firmowy mitsu (update by a.)
Gdzie kupione:slask
Kiedy kupione:
Sposób przyjęcia:polkniete 6 sztuk
Opis działania:euforia,chcec do tanczenia,chcec rozmowy z kazdym przybijanie zolwi ogolna wielka sympatia do wszystkiego przetanczone 5 godzin pile trzymaly 6 gozin mysle ze w pilce bylo mdma mysle ze full wypas jak macie dostep brac calymi garsciami:)
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze
Kolor: żółta (??)
Kształt: okrągłe
Logo : literka T (coś jeszcze było po drugiej stronie)
Kupione : Brzeg woj. Opolskie
Kiedy kupione: 20 Grudzień
Przygotowanie organizmu : o,5 wódy na 3 , 3 tyskie 0,6 w trakcie , stres + wkórwienie czekając 1,5 h na finalizacje tranzakcji
Sposób przyjęcia : 2 szt pogryzione i popite piwem
Opis działania : po około 20 minutach po moim ciele zaczeło rozchodzic się ciepło , nastepne 20 min i czas przestał istnieć , czułem się zajebiście ,kochałem świat ale w inny sposób niż zwykle po mdma , błogostan , brak dreszczy , źrenice - złotych pięć. W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się dla jakiegoś chłopaczka który łapał stopa . W lesie zatrzymaliśmy się na fajkę i nasz autostopowicz usłyszał historię życia Księcia Wołoskiego Drakuli z rozwiniętym opisem uczty w trakcie której nabił zdrajców na pale.... Tabletki działały ok 4 godz nie miałem problemów z zaśnięciem
Komentarze dodatkowe: Nie było to na pewno mdma (jeżeli już to w bardzo małych ilościach) ale pomimo tego tabletka niesamowicie mnie zaskoczyła. Po 2 tabletkach jeszcze tak nie miałem...
(ciach, ciach by a.) <----- Edward Nożycoręki :)
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
Kolor: Czerwone
Kształt: okrągłe, obły kształt (na srodku grubsze, im blizej obwodu dropsa tym mniejsza grubosc)
Logo: M (motorola)
Gdzie kupione: Białystok (przyjechaly spod warszawy podobno. albo z zambrowa, w kazdym razie z wschodniego mazowsza)
Kiedy kupione: 22 grudnia
Sposób przyjęcia: 2 doustnie, rozgryzione
Opis działania: slabe. jakby wchodzily, jakby coraz mocniej wchodzily caly czas, ale bez fajerwerkow i zajebistosci. szersz zrenice, delikatny szczkoscisk
Ocena działania: 1-2, 3 maksymalnie przy nastawieniu pelnym optymizmu. ale dla mnie - lipa.
Dodatkowe komentarze: doktur nie zaleca.
Kolor: kremowe
Kształt: okragle, tyl wypukly w ksztalcie owala, logo rowniez wypukle
Logo: motyl
Gdzie kupione: WLKP
Kiedy kupione: 22.12
Sposób przyjęcia: Doustnie - 1 !
Opis działania: Miazga, ostatnio opisywalem holenderskie Mitsubishi, te motylki podobno tez sa z holandii, ale dzialanie jest jeszcze lepsze. Wszystkie objawy MDMA. Jezeli macie dostep to bierzcie garsciami, naprawde najlepsze dropsy jakie jadlem od niepamienych czasow, a zjadlem tylko jednego. Wiec mysle, ze zawartosc byla ponad 100mg MDMA.
Ocena działania: 9+/10
[ external image ]
kolor;białe
kształt;okrągłe,logo wklęsłe
logo;znaczek versacze
gdzie zdobyte.mazowieckie
kiedy;22.12.
sposób przyjecia;szama
opis dzialania;cięzko mi cokolwiek powiedziec,gdyz do tego byl alkochol,napewno klepią ale szczegołów niepamietam zjadlem chyba ze cztery napewno niebyly naspidowane bo nad ranem kimalem juz jak poszlismy do kumpla.jedno jest pewne dawno niejadlem dobrych dropów a najlepsze jakie jadlem to zielone versacze chyba nakrapiane.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.