Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 980 / 181 / 0
@Acedia w punkcie odbioru podajesz kod odbioru i nr nadania paczki i po co Ci tam imię i nazwisko?

@777target jaki czas temu dostałeś ten list?Modafinil jest u nas dostępny tylko z importu docelowego dla danego pacjenta.Nie wiem co grozi,jakąś kara pieniężna za takie coś.Nie mam pojęcia
  • 2 / / 0
@tajemniczy25 poczatek maja. na liscie jest niby napisane ze brak odpowiedzi oznacza ze przesylka bedzie zwracana, ale nadal sie zastanawiam czy nie moze byc jakis followup.
  • 980 / 181 / 0
@777target to może musisz jakieś cło zabulić?Inaczej nie dostaniesz tego co w środku?Sam nwm jak to jest traktowane lek ale nie jakiś narkotyczny.
  • 280 / 14 / 0
Wiecie jak uzyskać zgodę Pezesa Urzędu Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych na lek dostępny na receptę? Zatrzymali mi 120 tabletek selegiliny 5 mg i kurwa nie wiem co zrobić. A to jest antydepresant, który mi pomaga.
  • 768 / 105 / 0
@pospolitypijak Najlepiej wejdź na ich stronę i poczytaj. Na pewno infolinia jest to możesz zadzwonić. Jak masz zgodę to załatwisz. Jak nie to idź do psychiatry. A jak nie to wyjebane miej, ale powinni Ci oddać bo to chyba legalne jest.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4424 / 707 / 2117
05 czerwca 2023Cockmaster pisze:
Mam dość ważne pytanie i zależy mi na odpowiedzi, ogólnie to chce ziomkowi wysłać paczkę z dabpenem na paczkomat i pytanie brzmi czy oni te paczki prześwietlają jakimś wykrywaczem metalu czy co? Jest szansa ze to znajda jak np. rozbiorę stary dysk, wpierdole to do środka, albo w jednorazówce (e papierosie) zamknę i dam do paczki?
W Polsce np: Inpost pracownicy nie mają możliwości sprawdzenia paczek. Więc jeżeli już mieliby to zrobić, to musi być grube podejrzenie, aby ją otworzyć, bo inaczej skutkowałoby to karą dla nich. Więc odpowiadając - rzadko zdarza się tak, że wpierdoliłbyś się z czymś w inpoście. Ewentualnie - wysyłasz nisko płatne paczki w krótkich interwałach czasu (ew. wtedy mogliby się zainteresować (może - nie na pewno)).

W każdym razie jednorazowe akcje traktowałbym na lajcie. Serio. Inpost to nie wysyłka za granicę, a pewnie zdziwilibyśmy się ile pomiędzy paczkomatami lata niedozwolonych substancji.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 520 / 103 / 0
"pewnie zdziwilibyśmy się ile pomiędzy paczkomatami lata niedozwolonych substancji."

To akurat fakt %-D I ponoć są kontrole na magazynach InPostu z psami itp. ale jednak Paczkomaty pozostają dalej najbardziej anonimową opcją, bo u kurierów typu DPD, DHL też ponoć są takie same kontrole ale tam dalej jednak trzeba się ustawić na odbiór paczki, jak nie u siebie na kwadracie to gdzieś na mieście i ten kontakt nadal jest a w InPoście wystarczy opłacić przesyłke z fejkowych danych w jakimś punkcie opłat, albo poczcie, podać fejkowy numer telefonu i prawdziwego mejla z protonmaila czy innej tutanoty i jesteś raczej nie do wykrycia, chyba, że ktoś bardzo by chciał cie ujebać, ale po co, skoro jest tylu matołów którzy wykładają się sami nie stosując w/w metod? :)
  • 3455 / 560 / 2
24 czerwca 2023pospolitypijak pisze:
Wiecie jak uzyskać zgodę Pezesa Urzędu Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych na lek dostępny na receptę? Zatrzymali mi 120 tabletek selegiliny 5 mg i kurwa nie wiem co zrobić. A to jest antydepresant, który mi pomaga.
Niech Ci prezydent podpisze xD

Ale spróbuj wmówić im dokładnie to samo co napisałeś w tym poście. Że to jest antydepresant, który Ci pomaga.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Witam, mam pytanie odnośnie bhp wysyłek paczkomatem. Przeglądałem temat i chciałem się upewnić czy wszystko byłoby git :
- nowy email z clearnetu, założony na publicznym wifi
- losowy nr
- hajs dla vendora przez wypłacenie gotowki z bankomatu przez niego

Dałoby się zrobić coś więcej, żeby była większa anonimowość ?
  • 60 / 7 / 0
Czołem!
Ja z zapytaniem, co w sytuacji jeśli przesyłka z Polski do UK, utkneła w słuzbie celnej? Zawierała w sobie Clonazepam, recepty na niego posiadam na koncie pacjenta. Jak wyglada teraz sytuacja ?
Czy przesylka wróci do nadawcy ?

Domyślam się ze temat był przewijany, tysiace razy, no ale niełatwo się dokopać do konkretów

😐
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.