@777target jaki czas temu dostałeś ten list?Modafinil jest u nas dostępny tylko z importu docelowego dla danego pacjenta.Nie wiem co grozi,jakąś kara pieniężna za takie coś.Nie mam pojęcia
05 czerwca 2023Cockmaster pisze: Mam dość ważne pytanie i zależy mi na odpowiedzi, ogólnie to chce ziomkowi wysłać paczkę z dabpenem na paczkomat i pytanie brzmi czy oni te paczki prześwietlają jakimś wykrywaczem metalu czy co? Jest szansa ze to znajda jak np. rozbiorę stary dysk, wpierdole to do środka, albo w jednorazówce (e papierosie) zamknę i dam do paczki?
W każdym razie jednorazowe akcje traktowałbym na lajcie. Serio. Inpost to nie wysyłka za granicę, a pewnie zdziwilibyśmy się ile pomiędzy paczkomatami lata niedozwolonych substancji.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
To akurat fakt
24 czerwca 2023pospolitypijak pisze: Wiecie jak uzyskać zgodę Pezesa Urzędu Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych na lek dostępny na receptę? Zatrzymali mi 120 tabletek selegiliny 5 mg i kurwa nie wiem co zrobić. A to jest antydepresant, który mi pomaga.
Ale spróbuj wmówić im dokładnie to samo co napisałeś w tym poście. Że to jest antydepresant, który Ci pomaga.
- nowy email z clearnetu, założony na publicznym wifi
- losowy nr
- hajs dla vendora przez wypłacenie gotowki z bankomatu przez niego
Dałoby się zrobić coś więcej, żeby była większa anonimowość ?
Ja z zapytaniem, co w sytuacji jeśli przesyłka z Polski do UK, utkneła w słuzbie celnej? Zawierała w sobie Clonazepam, recepty na niego posiadam na koncie pacjenta. Jak wyglada teraz sytuacja ?
Czy przesylka wróci do nadawcy ?
Domyślam się ze temat był przewijany, tysiace razy, no ale niełatwo się dokopać do konkretów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.