Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Wy tu cały czas piszecie jakie to złe owszem ale jakoś jak mogę to często to biorę.
Jesteście nieostrożni i przeliczacie swoje możliwości, później nie redukujecie szkód.
Ja nawet po 5 saszetkach poszłam spać i wyspałam się bez niczego.
Wiele osób łączy to z dmx, pseudoefedryna i wtedy trzeba w ogóle uważać.
@puszek123
Opis prawie pełnoprawnego acz prawidłowego tripu po benzydaminie. Poznałaś jej urok i działanie w prawie pełnej okazałości. Można wiedzieć jaką masz wagę i ile saszetek zażyłaś ?
Fuzja - D5
@AnnaS
Co do tych dwóch miksów to zgadzam się - trzeba uważać, zwłaszcza jeśli chodzi o pseudoefedryne (dla mnie to trochę placebo, ale coś tam daje) bo u wrażliwych osób może dojść do nieprzyjemnego przestymulowania i kilkunastogodzinnego jadłowstrętu i bezsenności. A jeśli chodzi o dekstrometorfan to to połączenie akurat jest całkiem bezpieczne i można ze spokojnym sumieniem go stosować aczkolwiek w odpowiednich dawkach i w prawidłowym wzajemnym stosunku jednego do drugiego. Dla tych którzy pragną spróbować desktrometorfan z benzydaminą (do czego oczywiście nie zachęcam, aczkolwiek warto bo jest to niesamowite przeżyczie) polecam na początek 2-3 saszetki i 450mg Acodin lub Tussidexu. Oczywiście w odpowiednim odstępie czasowym tj. najpierw benzydamina a po 1,5 do 3 godzin dekstrometorfan. Wszystko w zależności od tego kiedy pojawiły się pierwszy efekty benzydaminy co zależy od zawartości żołądka.
Pozdrawiam serdecznie :)
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Wzielam niecala jedna saszetkę, a ważę coś koło 65kg na 175 cm wzrostu
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.