Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / 10 / 0
Ogólnie jak ktoś już to musi zarzyć ;D to nie polecam podlewać tego alkoholem .Ja po 3 saszetach i 10 piwach przestałem czuć nogi i nie moglem dojść do kibla . . .czołgałem sie ;) więc no ,nie polecam.Faza dobra ale jak dla mnie na jeden raz w życiu.Chcialem spróbować;)
  • 2990 / 1654 / 35
benzydamina to taki stymulant, że trzeba dobrać dawke, miejsce i otoczenie.
Wy tu cały czas piszecie jakie to złe owszem ale jakoś jak mogę to często to biorę.
Jesteście nieostrożni i przeliczacie swoje możliwości, później nie redukujecie szkód.
Ja nawet po 5 saszetkach poszłam spać i wyspałam się bez niczego.
Wiele osób łączy to z dmx, pseudoefedryna i wtedy trzeba w ogóle uważać.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 781 / 181 / 0
@puszek123

@puszek123

Opis prawie pełnoprawnego acz prawidłowego tripu po benzydaminie. Poznałaś jej urok i działanie w prawie pełnej okazałości. Można wiedzieć jaką masz wagę i ile saszetek zażyłaś ?

Fuzja - D5

@AnnaS

Co do tych dwóch miksów to zgadzam się - trzeba uważać, zwłaszcza jeśli chodzi o pseudoefedryne (dla mnie to trochę placebo, ale coś tam daje) bo u wrażliwych osób może dojść do nieprzyjemnego przestymulowania i kilkunastogodzinnego jadłowstrętu i bezsenności. A jeśli chodzi o dekstrometorfan to to połączenie akurat jest całkiem bezpieczne i można ze spokojnym sumieniem go stosować aczkolwiek w odpowiednich dawkach i w prawidłowym wzajemnym stosunku jednego do drugiego. Dla tych którzy pragną spróbować desktrometorfan z benzydaminą (do czego oczywiście nie zachęcam, aczkolwiek warto bo jest to niesamowite przeżyczie) polecam na początek 2-3 saszetki i 450mg Acodin lub Tussidexu. Oczywiście w odpowiednim odstępie czasowym tj. najpierw benzydamina a po 1,5 do 3 godzin dekstrometorfan. Wszystko w zależności od tego kiedy pojawiły się pierwszy efekty benzydaminy co zależy od zawartości żołądka.

Pozdrawiam serdecznie :)
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2532 / 603 / 0
Jako że u mnie benza wchodzi jakieś 10 minut a dex od 0,5h do 2h ja zarzucił bym dexa a przy pierwszych minimalnych efektach dexa od razu benza.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
@EvilDead
Wzielam niecala jedna saszetkę, a ważę coś koło 65kg na 175 cm wzrostu
  • 2532 / 603 / 0
Nw po co brać 1 saszetke chuj nie efekty. Minimum 2, chcoaz dla mnie to też słabo, ja bym wrzucał 4 i się nie pierdolił, oczywiście po ekstrakcji trzeba być debilem żeby to żreć bez, jest prosta jak jebanie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 4 / 0
Jaka temperatura wody do ekstrakcji? Kiedyś jak robiłam pamiętam, że było info a teraz jakoś nie mogę znaleźć. Lepiej zimna czy ciepła? Gorąca to wiem, że odpada.
  • 2532 / 603 / 0
Ja robiłem zawsze z letnią i wychodziło bardzo dobrze.2 strony w tył była zresztą o tym mowa.. , to ktoś polecał jednak zimną.
  • 781 / 181 / 0
Wie ktoś czy nadal można kupić Tantum Rosa na sztuki ?
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2532 / 603 / 0
Można.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.