Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Nie prawda, olzapina powoduje zespol metaboliczny czyli spowolnienie metabolizmu, mozna glodowac a i tak sie przytyje.

uzywaj opcji mention, nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim - starysteve
  • 72 / 2 / 0
Jako że sertalina,esci,wenla na mnie nie działają zastanawiam sie nad sprobowaniem parokseetyny. UWAGA: bralem juz ja kiedys ale tylko w dawce 20 mg-wyzszych nie probowalem..

I stąd moje pytanie: czy warto probowac dawek 30-60 skoro 20 mg nic nie dawało? Próbuje się leczyć na zaburzenia lękowe ogólne.
  • 31 / 4 / 0
12 maja 2020tizziano pisze:
Jako że sertalina,esci,wenla na mnie nie działają zastanawiam sie nad sprobowaniem parokseetyny. UWAGA: bralem juz ja kiedys ale tylko w dawce 20 mg-wyzszych nie probowalem..

I stąd moje pytanie: czy warto probowac dawek 30-60 skoro 20 mg nic nie dawało? Próbuje się leczyć na zaburzenia lękowe ogólne.
mi 20mg nie pomagała, na 40 już jest dobrze, biorę prawie rok i zamierzam jeszcze min. rok, dopóki nie ogarnę terapii
  • 501 / 18 / 0
@WALLSTREET Jednak zostaje przy paro.
  • 554 / 138 / 0
@Elendil89 a jednak. decyzja własna, czy ktoś Ci doradził ?
  • 153 / 41 / 0
paro które wyzbywa z człowieka resztki człowieczeństwa przeinacza na maszynę biologiczną nie czułą bez krzty ludzkich odruchów. Jesteś wtedy tylko ciałem a twój żywot to obojętność. Żyjesz lecz nawet nie wiesz, że umarłeś. Bezpowrotnie zatraciłeś swoje jestestwo.
  • 1223 / 484 / 0
no i dobrze,na chuj mi moje jestestwo.
  • 153 / 41 / 0
brawo brawo bravissimo alleluja i do przodu dla każdego coś miłego
  • 554 / 138 / 0
14 maja 2020tinoss pisze:
paro które wyzbywa z człowieka resztki człowieczeństwa przeinacza na maszynę biologiczną nie czułą bez krzty ludzkich odruchów. Jesteś wtedy tylko ciałem a twój żywot to obojętność. Żyjesz lecz nawet nie wiesz, że umarłeś. Bezpowrotnie zatraciłeś swoje jestestwo.
Bardzo chciałbym osiągnąć ten stan, który opisałeś. Budda osiągnął ten stan medytując pod drzewem Bodhi, a ja z paroksetynką jeszcze nie...
  • 1974 / 519 / 0
parox + mianseryna + pregabalina + benzo ---> idealna pustka :ręka:

Nie miewałem się najlepiej ostatnio, od dłuższego czasu na 40mg parox będąc więc zwiększyłem do 60mg i czuję lepiej.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.