Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 grudnia 2022CIUNEX100 pisze: Cześć,
Mam złamaną nogę i biorę lek przeciwzakrzepowy, gdzie substancją czynną jest enoksaparyna sodowa. Istnieje jakaś interkacja między tym lekiem a amfetaminą?
20 grudnia 2022fanfik pisze:No to lek który blokuje powstawanie zakrzepów. Ja bym się wstrzymał z ćpaniem przez ten czas. Bo dodatkowo podnosisz ciśnienie krwi. Zresztą ostatnio brałem to i sobie odpuściłem jakiekolwiek drugsy.16 grudnia 2022CIUNEX100 pisze: Cześć,
Mam złamaną nogę i biorę lek przeciwzakrzepowy, gdzie substancją czynną jest enoksaparyna sodowa. Istnieje jakaś interkacja między tym lekiem a amfetaminą?
21 grudnia 2022ZnudzonyOtoczeniem pisze: Ok, nie było problemu, a na spanie lepszy zopiklon czy zolpidem?
@CIUNEX100 Nie jestem przekonany czy endokapsyna rozrzedza również krew. Ale jak rozrzedza krew to tak jakbyś nakurwiał fete z aspiryną. Swoją drogą odpowiedz sobie na pytanie na ile jesteś wjebany skoro musisz we własnej niedyspozycji brać dragi. W wolnym tłumaczeniu prosisz się o udar krwotoczny mózgu, bądź pęknięcie wrzoda.
Założyłem konto żeby z wami się podzielić tym co mam (nie śpie już 48h). Ziom co mi to puścił nie chce puścic farby co to jest.
Wziąłem 5g
- Duży biały kamień o wadze 5g
- Pod kartą strzela (trzaska, pęka, rozbryzguje się (najlepiej robić pod banknotem jak starego krisa z kolekcjonera :D))
- Euforia średnia, natomiast energii bardzo dużo
- Słaba erekcja
- Nie trzepałem gruchy całą noc (really :D), więc nie wiem jak z orgazmem
- Większa chęć do robienia różnych rzeczy (praca, sprzątanie, rysowanie)
- Zbija niesamowicie alkohol (wypiłem przez pół nocy pól litra czystej i nic)
- Spływ? W sumie żaden
- Trochę kosi w nosek, ale w porównaniu do niektórych władków, któe były to to jest przyjemne.
Zwały jako takiej nie było (weźcie pod uwagę, że wypiłem pół litra i czteropaka przez noc)
Jeśli chodzi o jedzenie i picie to nigdy nie miałem z tym problemu, wręcz przeciwnie.
Mój organizm po przyjęciu linii władka tak jakby wiedział co sie święci i łapie mnie gastro (jak po mj), przysięgam.
Co to jest?
nie wiem czy to jakaś wkrętka czy co ale tak samo na FB zdjęcia ludzi mają jakieś inne wyrazy twarzy i kolory wydają mi się trochę inne niż zwykle tak samo na hypperrealu pod każdym tematem tak jakby zawiesił mi się ten sam mem o tematyce futra i ciągle ten sam wygląd stronki ( te same newsy na dole i tematy proponowane) trochę mnie to zaniepokoiło czy to są objawy schizofrenii paranoidalnej?
Ogólnie uczucie trochę jakbym śnił na jawie + jakieś lagi mózgu proszę o pomoc.. dodam że miałem kiedyś bzika na punkcie tej schizofrenii i wkrecalem sobie różne choroby już nie wiem co mam myśleć
Dodano akapity, przeniesiono do amfetamina - Wątek ogólny vol. 2 || 909
Schizofrenia paranoidalną jest wtedy gdy słyszysz głosy lub widzisz nieistniejące obiekty.
Ja zjadłem już sporo fety zostało mi jeszcze blisko 150 gramów. Organizm powoli się buntuje ale dalej cisnę szczurki do upadłego xD
Tak się w to wkręciłem że szkoda gadać ^^ dobrze chociaż że odmierzam sobie setunię i styka a nie cisnę na oko.
Masakra jakbyście mnie teraz widzieli to kosmita oczy jak pięć złotych nieziemsko wystrzelony xD
Lecę na władku już ponad trzy tygodnie z drobnymi przerwami na sen i odpoczynek nawadniam się elektrolity jest si kala fą albo oka jak kto woli xd
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.