Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
mega silną wolę, ja pierwsze pół następnego dnia po fazie nie myślałem o niczym innym tylko o powtórce, ale byłem świadom mocy tej substancji i miałem tylko jedną tabsę 80 na dwie fazy
  • 1106 / 221 / 0
30 grudnia 2019anonimowy0xd pisze:
A teraz zauważyłem że sa tabletki oksydolorfast czy jakoś tak tabletki powlekane to sa z szybkim uwalnianie?
Oxydolor fast jest o natychmiastowym uwalnianiu, do leczenia bólu przebijającego.
  • 6 / 2 / 0
Odswiezam temat w związku z moim wpisem na stronie 286. Jest ktos w stanie pomoc z odpowiedzia na nurtujace pytania? Jedna osoba juz nieaktywna na forum, ktora by pomogla a druga nie zyje prawdopodobnie - Oxan.

Rozdzial chromatograficzny to pierwsza metoda a druga to duze PH i oksy wypada z r-ru. Kompletny laik w tym temacie jestem i czekam na rady. Na pewno znajdzie sie jakis chemik co ogarnia temat. Moze zwrocic sie z tym w innym watku?

Bo co ja moge zrobic z taka iloscia oksy i tylidyny? Nada sie to do czegokolwiek? Czy do kosza i nie zaprzatac sobie glowy.

Ostatni raz w tym watku zwracam sie z prosba o pomoc, zeby nie zasypywac spamem tematu. Takze proszę moda o ostatnie zaakceptowanie tego posta. Z gory bardzo dziekuje.

Priv...? Jak ktos cos kuma albo cos chce doradzic co z tym przekminic.
  • 58 / 26 / 0
@opiojetny Jeśli nie posiadasz odpowiednich odczynników, rozdział naloksonu nie jest niewykonalny ale nie jest też prosty. Natomiast zwróciłabym uwagę na inną kwestię mianowicie proporcje w tych Twoich tabletkach i na ich masę własną tj. masa substancji aktywnych i wypełniaczy. Nie znam Twojej tolerancji ale w jednej masz 20mg to nie jest dużo dla kogoś kto stosuje metadon który ma silne powinowactwo do receptorów opioidowych. Rzecz w tym, że nalokson ma niską biodostępność p.o i jest czymś czego się trudno dla laika pozbyć a osobie stosującej zgodnie ze wskazaniem zwykle w niczym nie przeszkadza, nie zwraca na to uwagi. Zapytaj konkretnie co chcesz osiągnąć i czy z metadonem w międzyczasie czy masz zamiar go odstawić i ewentualnie na jakiś czas.
Ps. Piekarnik jako aparakura do rozdziału substancji o podobnej temperaturze rozkładu. Kiedy ktoś zrobi łaźnię olejową na oleju kujawskim ~żarcik
Ratują go od śmierci, a wiodą do kozy.

[...]

Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
  • 98 / 2 / 0
Czy ktoś próbował palić zielone do oxy ? Biore co jakis czas 10-20 mg oxy i zastanawiam sie nad tym. Pale ziolko od 2 lat regularnie w odstepach od oxy. Czy mozna łączyć te dwie rzeczy, jaki efekt? Ktoś próbował ?
  • 2876 / 267 / 0
ja wszystko co ćpam łączę z ziołem i było jak najbardziej spoko, po oxy jako że to downer ziółko jak najbardziej się super łączy
  • 98 / 2 / 0
Spróbowałam dzisiaj dwa razy, dla mnie mocna mieszanka. Moze dlatego ze z opio zaczynam. Serce zaczelo mi strasznie latac jak po stimach %-D wygladalo to na normalny zjazd, zaczelam sie wic na krzesle. Czy to mozliwe ze moglabym miec uczulenie na oksykodon? co jakis czas mam swedzenie na ciele .. a oxy trzymam sie stalych dawek 10-15 mg .
  • 2897 / 619 / 10
@trzykrotnie, swędzenie po opioidach to normalna sprawa, powodują wyrzut histaminy.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 384 / 63 / 0
03 stycznia 2020trzykrotnie pisze:
Spróbowałam dzisiaj dwa razy, dla mnie mocna mieszanka. Moze dlatego ze z opio zaczynam. Serce zaczelo mi strasznie latac jak po stimach %-D wygladalo to na normalny zjazd, zaczelam sie wic na krzesle. Czy to mozliwe ze moglabym miec uczulenie na oksykodon? co jakis czas mam swedzenie na ciele .. a oxy trzymam sie stalych dawek 10-15 mg .
Nie wiem co to znaczy "zaczynam z opio", ale jeśli masz naprawdę małe doświadczenie, to może zacznij od kody? Ewentualnie tramadol, jeśli masz dostęp. Zaczynasz od oksy, jednego z najsilniejszych opio po których skręt jest okropny i każdy Ci to powie, więc w sumie przemyśl, czy chcesz z buta na początku przygody się w to pakować. Nie lekceważ oksykodonu
?
  • 98 / 2 / 0
wiem ze od oxy zaczelam.. mam tez teraz straszne dreszcze, nie moge spac, jest mi niedobrze. Naprawde oxy ma duza sile i chyba lekko je zlekcewazylam. Myslicie ze przejdzie do jutra ? Chyba jednak opio nie dla mnie ;( brałam 3 razy tylko, nie bedzie skreta ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.