30 grudnia 2019anonimowy0xd pisze: A teraz zauważyłem że sa tabletki oksydolorfast czy jakoś tak tabletki powlekane to sa z szybkim uwalnianie?
Rozdzial chromatograficzny to pierwsza metoda a druga to duze PH i oksy wypada z r-ru. Kompletny laik w tym temacie jestem i czekam na rady. Na pewno znajdzie sie jakis chemik co ogarnia temat. Moze zwrocic sie z tym w innym watku?
Bo co ja moge zrobic z taka iloscia oksy i tylidyny? Nada sie to do czegokolwiek? Czy do kosza i nie zaprzatac sobie glowy.
Ostatni raz w tym watku zwracam sie z prosba o pomoc, zeby nie zasypywac spamem tematu. Takze proszę moda o ostatnie zaakceptowanie tego posta. Z gory bardzo dziekuje.
Priv...? Jak ktos cos kuma albo cos chce doradzic co z tym przekminic.
Ps. Piekarnik jako aparakura do rozdziału substancji o podobnej temperaturze rozkładu. Kiedy ktoś zrobi łaźnię olejową na oleju kujawskim ~żarcik
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
03 stycznia 2020trzykrotnie pisze: Spróbowałam dzisiaj dwa razy, dla mnie mocna mieszanka. Moze dlatego ze z opio zaczynam. Serce zaczelo mi strasznie latac jak po stimachwygladalo to na normalny zjazd, zaczelam sie wic na krzesle. Czy to mozliwe ze moglabym miec uczulenie na oksykodon? co jakis czas mam swedzenie na ciele .. a oxy trzymam sie stalych dawek 10-15 mg .
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.