30 grudnia 2019anonimowy0xd pisze: A teraz zauważyłem że sa tabletki oksydolorfast czy jakoś tak tabletki powlekane to sa z szybkim uwalnianie?
Rozdzial chromatograficzny to pierwsza metoda a druga to duze PH i oksy wypada z r-ru. Kompletny laik w tym temacie jestem i czekam na rady. Na pewno znajdzie sie jakis chemik co ogarnia temat. Moze zwrocic sie z tym w innym watku?
Bo co ja moge zrobic z taka iloscia oksy i tylidyny? Nada sie to do czegokolwiek? Czy do kosza i nie zaprzatac sobie glowy.
Ostatni raz w tym watku zwracam sie z prosba o pomoc, zeby nie zasypywac spamem tematu. Takze proszę moda o ostatnie zaakceptowanie tego posta. Z gory bardzo dziekuje.
Priv...? Jak ktos cos kuma albo cos chce doradzic co z tym przekminic.
Ps. Piekarnik jako aparakura do rozdziału substancji o podobnej temperaturze rozkładu. Kiedy ktoś zrobi łaźnię olejową na oleju kujawskim ~żarcik
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
03 stycznia 2020trzykrotnie pisze: Spróbowałam dzisiaj dwa razy, dla mnie mocna mieszanka. Moze dlatego ze z opio zaczynam. Serce zaczelo mi strasznie latac jak po stimachwygladalo to na normalny zjazd, zaczelam sie wic na krzesle. Czy to mozliwe ze moglabym miec uczulenie na oksykodon? co jakis czas mam swedzenie na ciele .. a oxy trzymam sie stalych dawek 10-15 mg .
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.