Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
11 listopada 2017thermogrippp pisze:
10 listopada 2017AlienForms pisze:
Słyszeliście o czymś takim ? Effentora 100mg pod policzek/na dziąsło tabletki
http://warszawa.oglaszamy24.pl/ogloszen ... kazja.html
Mój kumpel testował effentore kilka razy i bardziej opłaca się plastry kupować. Dla mnie trochę mała cena jak na 100 µg za tablete. Przypomina to te chińskie tabsy z fentanylem mieszanym na oko, z którymi mają problem w Kanadzie.
To samo pisałem - że na tej focie to na bank te kanadyjskie prasowane fejkowe Oxy80 - której jest czystym fentem - beans na to tam wołają. Czuję że wałek na 100%
W tym dokumencie VICE właśnie opisuja te kanadyjskie "fasolki" - te same co na focie z tego ogłoszenia

https://www.youtube.com/watch?v=28rJqj-7pEY
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 591 / 144 / 0
AlienForms dokładnie o to mi chodziło. Widzę że mamy podobny gust co do filmów.

Przewiń sobie na 4:43 i zobacz jak Meksykańcy mieszają fenta z china white. A potem się dziwią, że tyle zgonów. Wszystko na oko.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
to w tym filmie ? nic tam nie ma na tej minucie
  • 591 / 144 / 0
spróbuje jeszcze raz tuta i proszę o scalenie dwóch moich postówj:

Film na YouTube: „Death by Fentanyl, Part 4: Finding El Diablito in El Chapo’s Stronghold”
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2017 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: opisuj odnośniki
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
thx - juz kiedyś oglądałem ten reportaż. Ta laska kiedyś zrobiła tez dobry reportaż o kryzysie leków opio w USA z kolesiem co waporował Oxy z folii
  • 591 / 144 / 0
No mnie właśnie te reportarze o tym, że można z folii oxy jarać zachęciły do brania oxy. Reltebon się tylko słabo do tego nadaje, bo on jest robiony wg tej nowej receptury OP, gdzie glut się robi, przez co też słabo na folii daje rade, ale w polsce cały czas oryginalny oxycontin norpharmy jest jeszcze sprzedawany z tej serii OC. Mimo wszystko oxy mi nie przypadło do gustu, tak jak fentanyl. Chociaż po moich ostatnich razach z fentem nie wiem czy będziemy żyć w udanym związku. Tak jak ktoś wyżej pisał. Lepiej kupić sobie helupe, bo zaczynają przesadzać z cenami ci, którzy wiedzą o co chodzi.
  • 9379 / 1825 / 2
[mention]Retrowirus[/mention] czy tam. [mention]Retrovirus[/mention]

https://www.policija.si/apps/nfl_respon ... seznam.php
Obczaj ile pochodnych fenta krazy/lo po EU.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 68 / 4 / 0
mordko ja jestem z Płocka ale smigam do wawy czesto i powiem CI że u mnie tutaj to fencik taniej wychodzi niż hel... jak mi sie helu zachciewa to smigaam na wawke
  • 9 / 1 / 0
Jak wale tramadol i wale 1g zeby miec dobrze to ile fenta mam zazucic zeby mnie wyjebalo?? :gun: :*)
  • 2372 / 315 / 0
trampek to inna liga....dla mnie to w ogóle pseudo-opio i radzę Ci nie robić sobie takich założeń, że klepie mnie 1g Tramalu to będzie to odpowiadać 1mg fenta.... Startuj od mikro dawek, najwyżej sobie zwiększysz. Jaka metoda podania i fent z plastra ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.