Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
15 września 2019WrakCzlowieka pisze: Możliwe że by ustąpiły chociaż częściowo. Z drugiej strony jak bierzesz to na lęki i nerwice to pomijanie porannej dawki nie jest zbyt rozsądne bo zakładam że od rana jakieś obowiązki i chociaż trochę stresujące sytuacje masz i musisz jakoś funkcjonować. Na mniejszych dawkach był ten problem? Na twoim miejscu bym porozmawiał o tym z lekarzem i albo spróbował zmienić lek albo dawkowanie, ale samemu kombinowanie różnie się kończy.
Macie tu wszystkie skutki uboczne. Przy nim skutki uboczne alprazolamu wyglądają co najmniej śmiesznie o.O
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
15 września 2019KarmiKlasik pisze: Przy SSRI było napisane, że uboki mijają po jakimś czasie. Do tego lekarz mi o tym mówił, przy pregabalinie nic nie wspomniał. Ja nawet biorąc kiedyś anty depresanty wskakiwałem od razu na dawkę docelową. Uboki jakoś przetrzymywałem, żadne nie były tak uciążliwie jak po pregabalinie. Po jakim czasie one przy niej mijają?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.