Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Teraz coś te buteleczki 100ml Acodin są mocniejsze. Ostatnio wypiłam dwie i miałam ogromny odlot, a zawsze piłam trzy i był zwykły odlot. Ostatnimi czasy te buteleczki są jakieś turbo należy uważać.
  • 68 / 26 / 0
Właśnie ostatnio kupiłem 2 buteleczki i jakby lepiej smakowały, zawsze musiałem się zmuszać żeby wypić całą i piłem na kilka łyków krzywiąc się trochę po każdym, a ostatnio całą na łyka wypiłem bez popity, i trip też był bardzo spoko i jakby mniej na brzuchu było czuć ten syropek niż kiedyś.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.