Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
maslany7878 pisze:Taaa.....ciekawe gdzie. Jestem tu od roku i jeszcze nikogo ogarniętego nie spotkałem. To prawda na detoksach nie raz byli ludzie z Wrocławia, którzy mówili że właśnie jest jak w Wawie a nawet lepiej bo sztuka po 40zl chodzila . Nie wiem ja nic konkretnego nie trafiłem. Jeśli jest ktoś ogarnięty w temacie to proszę o info, również na priv.... jak tu właściwie jest....Maykel85 pisze:We Wrocku zawsze był brown, to chyba drugie najbardziej "brazowe" miasto zaraz po "stolycy", nie podejrzewam żeby cos się zmienilo. Bedac rok temu z dwoma ziomkami i z naszymi dziewczynami we Wroclawiu co chwile podchodzily do nas cpunki. Chcielismy je poczestowac alko to nie chciały, mowily, ze nie pija. Chcialy dwa zlote na cos do jedzenia ;-)
Na tą chwilę twierdze z pełną odpowiedzialnością (jak mówią politycy) że nic nie jest w stanie przebić "właściwej strony Wisły w Stolycy" :)
Już ci napisali co i jak, mysle ze nic dodac nic ujac
Klepsydra pisze:Dokładnie tak! :'(Nozer pisze:Dziewczyno, wracaj, bo serce me sie kraje!GermanDoll pisze:Warszawa Praga - ciemna skała. Oj milusio to wchodzi, milusio :)
Żal wyjeżdżać...
Zgienty to nieaktualne, między mną i Nozerem jest już ok.
Wróciłam misie
Jak teraz sytuacja w Wwa?
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
German- odkąd Nozer się resocjalizuje nie miałam okazji tego sprawdzić. Podobno nadal jest ta trochę ciemniejsza grudka i ten jasny sort o zapachu fekalii 6/10 w porównaniu do jasnego sypkiego 5/10, ale pewnie zależy jak się trafi.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Scalono - iuhanna
Ok, już sie domyslilam ze info raczej nie dostane, spoko, z czasem nabiore autentycznosci xd oraz w weekend będę w waw i jesli ktos ma ochotę na wspólny obiad to chętnie poznam coś innego niz ul K na prg-e.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.