Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
27 października 2020floyd444 pisze: Mógłbyś scharakteryzować jak taka miejscówka wygląda? Co było w niej szczególnego? Pytam bo też znalazłem coś podobnego w moim mniemaniu, a narazie nic poza kołpakami
Ziomuś nie wiem, jest coś tam, ale bardziej chodzi o aurę( pięknie i mistycznie) zdjęcia nie dodam z wiadomej przyczyny.
Niech Twoje zbiory będą syte!!
Byłem tam parę dni temu i 30 sztuk udało się zgarnąć dodatkowo, dzisiaj 11 sztuk w okolicy zgarnąłem przy okazji zbiorów muchomorów :D
Mam pytanie do wyjadaczy...
Czy jeśli z jednej miejscówy zebrałem plony, wyrosną nowe grzybki na tej miejscówie?
W tym sezonie ~70g suchych lysych.
Jak pogoda pozwoli to pojadę jeszcze z raz czy dwa.
Mam wrazenie ze w tym roku wysyp nastąpił albo na przełomie wrzesien /pazdziernik i sie spoznilem albo jeszcze nie bylo wysypu. W tamtym roku w 3 dni zbierania zwiezlem wiecej niz teraz w 6 dni.
Wpadam 5 wrzesnia i są takie Grzyby
Niżej te same Grzyby pięć dni później - 10 wrzesnia / METAMORFOZA
Hujowe zdjęcia - Wiem , ale udało się to uchwycić.
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.