Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2981 / 1638 / 35
Uwazasz sie za lepszego i czujesz przewage nad innymi.
Wedlug mnie to nawet za mocne uczucie.
Faktycznie czujesz sie i jesteś lepszy niz byłeś.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 408 / 145 / 0
U mnie nie powinno być problemu, bo mam bardzo pokojowy charakter. Szwajcar może być czy jest gdzieś lepsze(PW)
  • 23 / 3 / 0
Przymierzam się do zakupu, może ktoś wyjaśnić różnice miedzy monofosforanem a freebase?
  • 2981 / 1638 / 35
Monofosforan jest oficjalnie badany przez twórcę NSI-189 , jest jednak słabszy niz free base( tutaj zwiazek jest w postaci wolnej zasady).
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 37 / 1 / 0
Czy nsi jest dobrym lekiem by wspomóc regenerację organizmu po ciągu amfetaminowy? Aktualnie po dwu miesięcznej przerwie zarwałem nockę, więc nie jest tragicznie, ale postanowiłem zareagować na ten błąd rozpoczęciem jakiejś suplementacji - myślałem nad noopeptem lub właśnie NSI. Noopept, pomimo wpływu na dopaminę i neuroplastyczność, powoduje po dłuższym okresie stosowania gorszą pamięć krótkotrwałą i orientację w przestrzeni . A te objawy pojawiają się również po porządnym ciągu na amfetaminie, dlatego też nie przekonuje mnie suplementacja noopeptem , chyba że przekonacie mnie że jest inaczej :P
I zastanawiam się właśnie nad NSI. Co myślicie? pozdro
EDIT - stosuje ktoś NSI wraz z olejkiem cbd?
  • 383 / 6 / 0
Co tu tak cicho. Jak tam nasze króliki doświadczalne się czują?

Jakieś przeciwwskazania co do takiego pakietu?

NSI-189 + TAURYNA
fenibut + L-TEANINA
5-HTP + EGCG

Gdzieś czytałem, że NSI gryzie się z fenibutem, ale nie jestem pewien. Ktoś ma jakieś doświadczenie?
  • 557 / 54 / 0
Z własnego doświadczenia wiem, że im mniej naraz tym lepiej. Biorąc kilka naraz możesz doświadczyć tzw. brainfoga czy jak to tam zwał.
  • 1838 / 247 / 0
Ile po odstawieniu utrzymuję się efekt nsi189
  • 37 / 1 / 0
Czy NSI freebase ma lekko gorzkawy smak?
  • 557 / 54 / 0
Nie powinno mieć, freebase jest praktycznie bezsmakowe i bezzapachowe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.