Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
W moim wypadku na początku (mimo, sporej tolerancji na mj) trzumało do 3 godzin z czego godzina peaku. Teraz pół gdzinki peaku i potem jeszcze godzinka zmułki z czego lubię dopalić po 20-40 minutach.

Mi odopowiada bardzo. Na początku dysocjuje mocno, potem euforia podczas oglądania np south park potrafi być dość mocna. Lubię być też pożądnie przepalony tym kanna - nie mam fizycznych wkręt.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3959 / 148 / 0
^ probowales ab-pinaca?

kiedys lubilem 5fakb ale po zrobieniu 1g pinaci wzialem ten kanna i nagle wydal mi sie taki pusty i beznadziejny.
niedojebanie genetyczne
  • 1513 / 26 / 0
Jeszcze nie :) ale poczytałem i czuję się zainteresowany. Powyższy wybrałem bo wziąłem jakiś mocny kanna przy okazji a pinaci akurat vendor nie ma. Ogólnie wśród sprzedawców w UK nie jest zbyt popularny. Zastanawiam sie jeszcze nad bb-22, thj 18 jako dodatek...
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3959 / 148 / 0
w takim razie polecam Ci ab-pinaca. :-)

bb22 jest rowniez jednym z moich ulubionych, ma najdluzszy peak z obecnych kanna i jest bardzo marihuanowy. thj018 tez jest bardzo przyjemny i marihuanowy ale dosc lajtowy co nie znaczy, ze zly. taki przyjemniaczek do popalania sobie bez karania.

ogolnie moim zdaniem niefluorowe kanna sa o wiele przyjemniejsze i bardziej marihuanowe.

co do ab-pinaca jeszcze to daje bardzo przyjemny bodyhigh ale radze uwazac na poczatku bo bardzo latwo sie skarac tym kanna. komus bez tolerki radzilbym na poczatku wziac jednego, umiarkowanego buszka z maczanki 1:30, co by ocenic jego moc.
niedojebanie genetyczne
  • 126 / 1 / 0
eso pisze:
^ probowales ab-pinaca?

kiedys lubilem 5fakb ale po zrobieniu 1g pinaci wzialem ten kanna i nagle wydal mi sie taki pusty i beznadziejny.
Wole jednak 5fakb48 ze względu ze mogę się nim zajebac w końcu,a pinace meczylem i meczylem az w końcu odpuscilem by się nia pokarać.Dochodzilem do pewnego momentu średniego upalenia i huj.Stop klatka,ciecie.Kiedys zapaliłem 5fakb48 w mixie z ab-pinaca i uerka.Bajka dla zmyslow to było.Proporcje 5f-1 gr,pinaca-1,5 i uerka 1,5 grama na 40 gram podkładu z lisci malin zmieszanej z mieta z dzialki
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 416 / 18 / 0
WaAaFeL pisze:
(...) wszystko jest tak dziwne ze az "zle" otwiera sie oczy.(...)
wszystko jest tak dziwne ze az "zle"
otwiera sie oczy.
Kurwa, rozumiem jak nikt inny tą przenośnię :old:
Wydaje się, że dopiero teraz dociera do nas jak tak naprawdę pracuje świat. Przerażająca myśl. Że wszystko jest kontrolowane, a my tego nie dostrzegamy. Że tylko my jesteśmy, że cała reszta, która nas otacza to fikcja:to nie jest prawdziwy świat :nuts: , że my jesteśmy w centrum, a cała reszta jest ustawiona, to tylko atrapa dla Naszego życia, dla każdego z osobna... :scared:
Teraz poczułem... nie, nie iskierkę, ale znowu poczułem ten klimat kanna paranoi, że tylko ja jestem prawdziwy, jako jedyne istnienie możliwe do zaakceptowania 8-(
Poczucie wegetacji w centrum ustawionego życia... jak by mi to zostało 24/7 to psychiatryk do końca życia. Z taką myślą nie da się żyć :'(
Mam szczerą nadzieje, że to "wywlekanie ukrytych skłonności/zaburzeń" przez substancje psychoaktywne to tylko forumowa legenda, bo jeśli moja aktualna wkrętka to miałoby być to coś co jest głęboko ukryte to ... 8-(
Musze sobie przypomnieć jak ukrywać/przestać zawracać uwagę na ten wszechogarniający mrok. Na każdej myśli ciąży gdzieś w tle zła możliwość kolei losu.
Co za bełkot :scared:
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 359 / 10 / 0
@up

Zdaje się, że nie tylko Wy macie takiego pierdolca %-D
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1521 / 73 / 0
Ja nawet zacząłem sledzic sytuacje polityczna :D
tekst powyżej =/= prawda
  • 15 / 1 / 0
Hahaha :D Rozjebałeś mnie z tą sytuacją polityczną. Podejrzewam, że to tylko zwiększa paranoję, nie?

A co do tematu wątku, to niezbyt mi się ta substancja podoba. Bardzo mi przeszkadza wyrabiająca się tolerka, która nie pozwala na osiągnięcie przyjemnego stanu, a jedynie pustego upalenia, zamulenia. Z sentymentem wspominam czasy UR-144.
  • 59 / 1 / 0
dłuższy ciąg się ciągnie, a mi nadal wystarcza niedużo. Ekonomiczne to, ciężko się pokarać, ale i tak brakuje tego czegoś, w każdym kanna brakuje. Ale zauważyłem dziwną zależność, że na każdym zjeździe po stimach kilka buszków z 5f-akb48 nasila paranoję jak nigdy, przy innych tak nie miałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.