Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Który z nieprzyjemnych symptomów najbardziej potrafi zepsuć fazę?
Paranoiczne myśli (wpisz jakie)
265
24%
Lęki (wpisz jakie)
159
14%
Uczucie zbyt silnego bicia serca
243
22%
Uczucie osłabienia
97
9%
Zmienione czucie ciała
62
6%
Zaburzenia widzenia
24
2%
Bóle (wpisz jakie)
33
3%
Problemy żołądkowe
53
5%
Subiektywne wrażenie zimna lub gorąca
54
5%
Wysuszenie błon śluzowych
118
11%

Liczba głosów: 1108

ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
Najgorsze i dosyć częste to ból wątroby (?) wydaje mi się że boli po prawej stronie czasami myślę że to wyrostek <z którym mam problemy> albo wątroba ... przy nacisku w miejscu 'bólu' boli mocniej ..

jakieś rady? ;]
  • 49 / / 0
adrian7735 pisze:
Najgorsze i dosyć częste to ból wątroby (?) wydaje mi się że boli po prawej stronie czasami myślę że to wyrostek <z którym mam problemy> albo wątroba ... przy nacisku w miejscu 'bólu' boli mocniej ..

jakieś rady? ;]
Idź do lekarza. Też czułem lekkie bóle tylko po paleniu, a później (gdy bolało i na trzeźwo) okazało się, że to nie wkręty, a rzeczywiste problemy zdrowotne.
  • 42 / / 0
Wybrałem opcje "Paranoiczne myśli"
Czasem zdarza mi sie, że mam wrażenie, że niektóre osoby z którym spędzam czas i ich nie znam chcą mi dać w ryja. Obstawiam, że to pozostałości po pierwszym wpierdolu sprzed prawie 2 lat.
  • 1513 / 26 / 0
Znajdź sobie lepsze towarzystwo do palenia albo pal sam.

Ostatnio mordercze gastro :P a raczej uczucie owpierdalania po żarciu.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 42 / / 0
Mam tak głównie jak pale w towarzystwie nieznajomych. Przy znajomych czuje sie dobrze :D
  • 59 / 1 / 0
Niechęć do miejsc publicznych - nie podepnę tego pod paranoję, raczej delikatną obawę (zdrowy rozsądek) gdyż widzę, co się dzieje w moim rodzinnym mieście. Terror policyjny.

Niekontrolowane gastro które pozbawia mnie wszelkich środków płatniczych, kiedy przechodzę obok jadłodajni również nie jest fajne.
<-- idź w prawo<--
  • 5 / / 0
Ja czasem jak jaram to mam w sobie takie dziwne uczucie, obawy.
Duzy stres w miejscach publicznych.
Raz wkrecilem sobie (poczatki palenia) ze wyrzucaja mnie z roboty (po rozmowie z kolezankami, okazalo sie ze one tez mialy wolne, wiec jie wiem czemu taka wkreta
I ostatnio po zjedzeniu ciastek wkrecilem sobie ze policja na pewno mnie zawinie i to tylko kwestia czasu.
Po mj wzmagaja sie moje paranoje, wzmagaja, bo wiem ze jestem paranoikiem lekkim i wszedzie zawsze widzialem spiski i mialem leklanfobie spoleczna
Uwazam ze mj to jedyna uzywka ktora nie przycmiewa umyslu, ale palenie jak cos w nas siedzi jest niekomfortowe.
Using Tapatalk
  • 14 / / 0
Ja zawsze praktycznie łapie wkręty i paranoje jeśli jestem na otwartej przestrzeni chociaż w domu również się to zdarza dlatego zaprzestałem palenia ,jak już w innym temacie napisałem nie jest mi to po prostu dane ;)
Co do wkręt wydaje mi się ,ze wszyscy się na mnie patrzą i od razu wiedzą ,ze idę zajebany ,staram się unikać innych osób.Najśmieszniejsza sprawa wygląda z policja,boje się ,że przyjadą często widzę z oddali podejrzane dwie osoby zaraz myśl policja....A kiedy spotykam już prawdziwych mundurowych czuje euforię i radość O.o
Ogólnie wszystkie wkręty toczą się o tej samej myśli ,że ktoś zauważy ,zajebie przypał itp...żadnych zdrowotnych czy innych też nie miałem ;)
Jeszcze dodam ,że moim najgorszym rozwiązaniem wiedząc o skłonności do złych przygód z zielonym było przyjebanie wiadra w halloween te wszystkie przebierańce strasznie mnie zrysowały ,dodając jeszcze fakt zmożonych patroli....ehh pamiętna noc :D
  • 9 / / 0
Póki co jedyny dyskomfort jaki posiadam to niestety widok panów w garniturach z odblaskowymi napisami. Są wszędzie w niewłaściwych miejscach, jak kolega powiedział - Terror policyjny.. Działa to wtedy kiedy idziemy na jakiś spacerek i jest kwestia posiadania, na terenie prywatnym nie ma to większego znaczenia, Potrafią podnieść tempo. Inne dyskomforty zanikły, kiedyś miałem po paleniu zawsze przyspieszony puls który spadał po czasie, teraz jakoś przeszło :)
  • 279 / 55 / 0
Ja najbardziej nie lubie, i też najczesciej mam niestety, ciezkiego oddechu i uczucia osłabienia. ew mroczki przed oczami. Najczesciej czekolada pomaga
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.