Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 197 / 0
No ale chyba jak się tym zalecza alkoholizm, to się nie zjada ~200mg na raz %-D
Take DXM and Be Happy
  • 1223 / 487 / 0
@Demis człowiek który tak spopularyzował ten lek,francuski lekarz, niejaki Oliwer Ameisen brał jeszcze większe dawki,i twierdził że tym sposobem wyleczył się z alkoholizmu,a był grubo wjebany ponoć,wielu innych po nim też to potwierdza,ale jak widać nie dla każdego ten lek.
  • 80 / 11 / 0
To nie prawda, że baklofen wyżera żołądek. Ja mam z nim problemy od 5 lat i jest strasznie zniszczony regularnie łykam dawki 175 mg i nic się nie dzieje.
  • 501 / 18 / 0
Biorę 75 mg baclo 3x 25 mg i chciałbym przestać brać .

Więc jak polecacie odstawić ?

Biorę miesiąc

Mi też chce się po tym alkoholu cholernie.
  • 80 / 11 / 0
Normalnie odstawisz. Jeśli będziesz miał lęki to piwka się napij
  • 501 / 18 / 0
@JEHOWA Ale jak odstawić ? Jak dawkować ?
  • 80 / 11 / 0
Przestań brać i tyle ewentualnie na sen trazodon
  • 1180 / 400 / 0
03 września 2020Elendil89 pisze:
Biorę 75 mg baclo 3x 25 mg i chciałbym przestać brać .

Więc jak polecacie odstawić ?

Biorę miesiąc

Mi też chce się po tym alkoholu cholernie.
zejdź do jednej tabletki 25mg na dobę, tak bierz przez kilka dni i odstaw
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 7 / 0
Miałem ochotę na jakieś opio ale finalnie skończyłem z paką baklo. Nigdy nie brałem i stąd pytanie, jak ma się baklo do nocnego chillu przy kompie? W jakich dawkach brać aby było przyjemnie i wyczuwalnie?
  • 2104 / 467 / 37
Zacznij od 25 mg i jakieś piwo do tego, najwyżej dorzucisz pół albo całą tabletkę. Można łykać i wciągać. Alkohol wchodzi jak woda, więc tutaj ostrożnie.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.