Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 33 / / 0
Sądzę, że po klonach. Po GBLu, jak za dużo wypijesz, zasypiasz. Tylko przy gieblu musisz bardzo uważać na leki, które zażywasz, bo możesz mieć różne atrakcje, np.tracić świadomość i się uderzać.
Uwaga! Użytkownik Czerwony Kapturek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
M864 pisze:
Pytanie do osób które stosowały GBL. Po czym łatwiej mieć nieprzyjemne w efektach skutki [utrata pamięci, robienie głupich rzeczy, przedawkowanie itd.] Po klonach czy po GBLu?
Zalezy od 1000 czynnikow-nikt tego nie przewidzi.pozdr
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 271 / 8 / 0
Niedoświadczonej osobie GBL jest łatwiej przedawkować, ale wtedy czeka ją tylko trzygodzinny zgon.

Co się dzieje kiedy przedawkujesz klony i urwie Ci się film to chyba nie trzeba mówić :P
  • 734 / 6 / 0
Co do Gbla zawsze jak przedawkowalem extremalnie potrafilem usnac nawet na srodku ulicy:) co uwazam bezpieczniejsze bo jak przedawkujesz klony to masz urwany film ale latasz dalej robisz glupie rzeczy ktorych bys normalnie nie zrobil pozniej mozesz miec przez to klpoty......Ehhh nie rozumiem tago swiata panowie jedna lekarka bez problemu 2 paki klonow daje druga przepisala mi na miesiac paczke a ze zjadlem odrazu przyszedlem do niej po 2 tygodniach i mowie jej ze zjadlem juz prawie ale ze wyjezdzam na miesiac niech daje wiecej a on ze jestem uzaleniony i schodzimy z benzo a ja mowie jak uzalezniony pani doktor jak pani dopiero jedna paczke mii wypisala i wkoncu wypisala mi 3 paczki po 0,5 :( i mam niby zmniejszac a bede zjadal po kilka trudno....dzisiaj nastepna wizyta ...mam nadzieje ze dostane dwujeczki ale niewiedzialem ze 0,5 sa pomaranczowe pierwszy raz takie mam :) szkoda ze mniej czuc smak mienty....szkoda ze nie o smaku pomarancza heheh:D
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Pomarańczowe nie mają polisorbatu, za to więcej laktozy, dlatego nie są miętowe tylko takie słodkawe :-)
Non omnis moriar.
  • 734 / 6 / 0
wczoraj mialem nastepna wizyte ale sie spoznilem i nie polecialem :( to w tym miesiau mam jeszcze dwie to jakos dotrwam mam nadzieje ze dwojeczki dostane:) bo jedna tabsa pozwala spokojnie na caly dzien czyli 2 mg:) ogolnie 1mg rano i 1 img pod wieczor i calkiem git jest...musze przeprosic jedna lekarke rodzinna bo ona odrazu 2 paki dawala a troszke ja oszukalem:P mam nadzieje ze nie bedzie taka zla...ostatnioo wyzywala mnie cos na ostro przy innych pacjentach hehe naszczecsie nie bylem wqr***ny bo bo tez bym zachowal sie niegrzecznie ale w spokoju opuscilem przychodznie :-D mam nadzieje ze mi wybaczy i dostane 2 paczuchy na starcie tego miesiaca
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 6 / 0
Na poczatku brania klonow pobudzaly mnie, teraz mnie tylko mula. Dlaczego juz mnie nie stymuluja?
  • 507 / 11 / 0
Przyzwyczaiłeś się, tak to jest z benzo że po jakimś czasie zmieniają profil działania, przynajmniej u siebie to zauważyłam.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 72 / 1 / 0
up yass Zeby dokladnie odpowiedziec trzeba by bylo znac mechanizm dzialania clonow.Z moich obserwacji wynika odwrotnie.Efekt sedacji maleje wraz ze wzrostem efektu aktywizacji.Roznie bywa.Sporo osob pisalo o braniu kolow przez lata i watpie by przez ten czas upajaly sie tylko sedacja/zamuleniem.Choc to prawda profil dzialania zmienia sie wraz z tolerancja,zazywaniem innych sybstancji.Heroina tez wraz z czasem dziala inaczej(mniej euforii-wiecej sedacji-skret coraz gorszy i dluzszy).To dotyczy wszelkich substancji bo kazda! w efekcie dziala depresjogennie.Czasem potrzeba miesiecy czasem lat ale efekt ten sam,kompletne rozregulowanie oraganizmu na kazdym poziomie,rowiez hormonalnym.

A teraz pyt do doswiadczonych mozliwe ze zazywanie duzych ilosci bdz przez kilka dni ale w odstepach 2 tygodniowych moze dac ZS albo przynajmniej cos ala zjazd.potworny dol ??
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
Jak najbardziej. Wiem co sam miałem :scared:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.