Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1983 / 209 / 0
@Hexe, ostatnio się trochę nerwowy zrobiłem. Pewnie przez ten detoks i problemy żołądkowe. Mam też skierowanie do szpitala i raczej będę musiał iść. Same problemy ;)
O, jak mnie ładnie nazwałaś :)
Take DXM and Be Happy
  • 1794 / 124 / 0
To ja też zdam raport, że właśnie żelki wpierdzielam omnomnom :heart:.
[mention]Matrixar[/mention] - specjalnie dla ciebie dziś pójdę pobiegać :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1983 / 209 / 0
Leżę na leżaku i paląc fajkę dochodzę do wniosku jakie moje życie jest kurwa smutne.
Take DXM and Be Happy
  • 1610 / 55 / 0
Jak za dzieciństwa. Za mamusie za tatusia...

Tylko zamiast mamusi jest diler a zamiast tatusia substancja :retarded:
  • 879 / 192 / 5
Smutno mi. Co robić?

[mention]Hexe[/mention] - nigdy w życiu nie jadłam żelków. Jakie polecasz? To może sobie dzisiaj ogarnę.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1610 / 55 / 0
Wtf XD.
Posłuchaj muzyki.
Uważaj co nie przedawkujesz tylko. Te z haribo mocno klepią po ekstrakcji
  • 760 / 68 / 0
12 czerwca 2018Hexe pisze:
Nie ma sensu się wkurwiać, Demisiu. ;) Przecież nawet jak się coś napisze odnośnie jego meldunku o załadowanych substancjach to oleje. Ja grochem o ścianę. To jest jednostronne pierdolenie, zdawanie raportu. Nie nerwuj się, nie szarp nerwów. Olej. :) Ale no musiałam napisać po raz kolejny z resztą, że tym jest cholernie monotonny.
no normalnie wiary nie daję...Hexe i brak wkurwienia - unbelievable :diabolic: a ostatnio chciała mnie prawie do koni za kończyny przywiązać i wysłać w różne kierunki świata...ale tak kochanie wiem, że te z troski :heart:

A żelki tylko one and only - Tukany z haribo prócz tych białych obrzydliwych :kotz:
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1610 / 55 / 0
Najlepsze są te zielone xD
  • 760 / 68 / 0
i zółte jeśli o tukanach mówisz ale zielone to legitny sort u mnie w domu nie do zdobycia...musze paczki po cichaczu w konspiracji otwierać :-P

Ale tak czy inaczej Haribo Vendor pierwsza klasa sort legitny, brak wyjebki, towar zawsze dostępny i na czas i nie wali w chuja na gramaturze
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1509 / 223 / 0
[mention]Klepsydra[/mention], Śmiej Żelki, bo dają moc zabawy i radości (czy jakoś tak %-D ). I tak serio, one są najbardziej zajebiste. Kwaśne koniecznie. ;)

[mention]pampuk[/mention], ta, z troski i.. nie wiem co jeszcze mną kierowało, ale Tyś też mi dojebał, więc w sumie 1:1. No i sam dobrze wiesz o tym, że to z dobroci mego serca, itd. :D Ale jak widzisz, już mi kurwica zeszła, jestem prawdziwą oazą spokoju. :)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.