Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1951 / 197 / 0
@Hexe, ostatnio się trochę nerwowy zrobiłem. Pewnie przez ten detoks i problemy żołądkowe. Mam też skierowanie do szpitala i raczej będę musiał iść. Same problemy ;)
O, jak mnie ładnie nazwałaś :)
Take DXM and Be Happy
  • 1794 / 124 / 0
To ja też zdam raport, że właśnie żelki wpierdzielam omnomnom :heart:.
[mention]Matrixar[/mention] - specjalnie dla ciebie dziś pójdę pobiegać :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1951 / 197 / 0
Leżę na leżaku i paląc fajkę dochodzę do wniosku jakie moje życie jest kurwa smutne.
Take DXM and Be Happy
  • 1610 / 55 / 0
Jak za dzieciństwa. Za mamusie za tatusia...

Tylko zamiast mamusi jest diler a zamiast tatusia substancja :retarded:
  • 879 / 191 / 5
Smutno mi. Co robić?

[mention]Hexe[/mention] - nigdy w życiu nie jadłam żelków. Jakie polecasz? To może sobie dzisiaj ogarnę.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1610 / 55 / 0
Wtf XD.
Posłuchaj muzyki.
Uważaj co nie przedawkujesz tylko. Te z haribo mocno klepią po ekstrakcji
  • 760 / 68 / 0
12 czerwca 2018Hexe pisze:
Nie ma sensu się wkurwiać, Demisiu. ;) Przecież nawet jak się coś napisze odnośnie jego meldunku o załadowanych substancjach to oleje. Ja grochem o ścianę. To jest jednostronne pierdolenie, zdawanie raportu. Nie nerwuj się, nie szarp nerwów. Olej. :) Ale no musiałam napisać po raz kolejny z resztą, że tym jest cholernie monotonny.
no normalnie wiary nie daję...Hexe i brak wkurwienia - unbelievable :diabolic: a ostatnio chciała mnie prawie do koni za kończyny przywiązać i wysłać w różne kierunki świata...ale tak kochanie wiem, że te z troski :heart:

A żelki tylko one and only - Tukany z haribo prócz tych białych obrzydliwych :kotz:
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1610 / 55 / 0
Najlepsze są te zielone xD
  • 760 / 68 / 0
i zółte jeśli o tukanach mówisz ale zielone to legitny sort u mnie w domu nie do zdobycia...musze paczki po cichaczu w konspiracji otwierać :-P

Ale tak czy inaczej Haribo Vendor pierwsza klasa sort legitny, brak wyjebki, towar zawsze dostępny i na czas i nie wali w chuja na gramaturze
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1509 / 223 / 0
[mention]Klepsydra[/mention], Śmiej Żelki, bo dają moc zabawy i radości (czy jakoś tak %-D ). I tak serio, one są najbardziej zajebiste. Kwaśne koniecznie. ;)

[mention]pampuk[/mention], ta, z troski i.. nie wiem co jeszcze mną kierowało, ale Tyś też mi dojebał, więc w sumie 1:1. No i sam dobrze wiesz o tym, że to z dobroci mego serca, itd. :D Ale jak widzisz, już mi kurwica zeszła, jestem prawdziwą oazą spokoju. :)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.