Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1016 / 97 / 0
Skręt po truskawkach najgorszy. Kto przeżył ten wie.
The child is grown
The dream is gone
  • 293 / 14 / 0
kurwa ja w nocy w całodobowej 12 za małą pakę dałem, 2 zl więcej i bym miał dużą dzisiaj, ale wiadomo :D
  • 1794 / 124 / 0
Po ile thiocodin?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1683 / 126 / 0
11 września 2017JSC pisze:
Wybaczam, typowy poopiatowy wkurw :D

Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
no i sie posrał
  • 1794 / 124 / 0
Ja się dziś posrałem jak z cebra :(. Wogle tak mnie jelita nakurwiały pół nocy echh.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1016 / 97 / 0
Forum karachan ork szkodzi ludziom
The child is grown
The dream is gone
  • 5376 / 986 / 0
Ja raz miałem kmine, że w tych aptekach robią sobie statystyki i za razem rywalizację farmaceutyczną ile z ćpuna da się ściągnąc za kode a potem się z nas śmieją. No bo 12 złotych to już w chuj przegięcie.
Rozwala mnie zawsze ten smutek na twarzy farmaceutki na hasło Thiocodin. Wyćwiczyły sie w nich odruchy mimowolne jak u Psa Pawłowa :D hah

Ja tam jestem zadowolony, nową pracę znalazłem. Będzie więcej na kode .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 497 / 12 / 0
w nowo otwartych aptach zawsze się uśmiechają
potem gorzej : (
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1916 / 335 / 2
Tez sie dzisiaj posralem po 3 dniach i jestem z tego powodu mega zadowolony :-D

Tak sie zastanawiam czy to wszystko sie ustabilizuje w koncu czy non stop bede musial szykowac sie do ceremonii siedzenia na kiblu juz wieczorem, ktory bedzie poprzedzac ten dzien
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 564 / 2
W Gripblocker express jest az 30 mg kodzi. Ma ktos jakieś sugestie jak z plynnej kapsulki oddzielic paracetamol od kody.? Czy wycisniety plyn pozostawi plynny paracetamol w czaszy gniazdka jak przy antku czy nie i raczej lipa.? Próbował ktoś ekstrakcji albo zna jakis sposob ps. Wydaje mi sie ze te plynne tabsy nic nie jest w stanie rozdzielic plynnego parasyfu od plynnej kodzi a i jest jeszcze drugi fant DXM.. ja aktualnie z 6 paczek antosia czyli dziewięć setka
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.