Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Samo walenie w nosa uzaleznia, tez to mam/mialem haha.
Zawsze musi byc szybko, przeciez nie beda czekac godzine na oral,
w huj ludzi tabsy kruszy
13 lipca 2020mrfuter pisze:Serotoninogeniki najlepiej działają oralnie, dopaminogeniki sniffem/wapo. Walenie emki do nosa to marnowanie kamyka i faza nie ta, zbyt sztuczna, działanie jest niepełne jak dla mnie. Ale są osoby co MDMA p.o nie działa, po prostu, za to sniffem jak najbardziej.13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
14 lipca 2020mrfuter pisze: @michass90 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.