Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Samo walenie w nosa uzaleznia, tez to mam/mialem haha.
Zawsze musi byc szybko, przeciez nie beda czekac godzine na oral,
w huj ludzi tabsy kruszy
13 lipca 2020mrfuter pisze:Serotoninogeniki najlepiej działają oralnie, dopaminogeniki sniffem/wapo. Walenie emki do nosa to marnowanie kamyka i faza nie ta, zbyt sztuczna, działanie jest niepełne jak dla mnie. Ale są osoby co MDMA p.o nie działa, po prostu, za to sniffem jak najbardziej.13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
14 lipca 2020mrfuter pisze: @michass90 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.