Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 41 / 3 / 0
03 stycznia 2022pauleta1987 pisze:
Po ilu dniach mogę się spodziewać działania wenli? Biorę dawkę 75mg
Który dzień już bierzesz? Miałeś już wystrzał?
  • 3455 / 563 / 2
Ja miałem wystrzał w 5ty dzień brania 75mg. Słowotok, natrętne myśli obracałem się na łóżku zachowywałem się jak wariat totalny wystrzał serotoniny i noradrenaliny przeszło pod wieczór. Teraz biorę normalnie z rana jedną tabletkę 75mg i jest już normalnie zero depresji depresyjnych myśli ten lek jest nawet nawet na depresje.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 818 / 142 / 0
Ja najpierw stosowałem wenla + mirta, teraz zamieniłem na esci + mirta. Jakoś lepiej teraz na depresję to u mnie działa ale każdy ma inny organizm.
  • 3455 / 563 / 2
Wenla to jest taki wystrzał dla osób w niegłębokiej depresji z lekkim obniżeniem nastroju bym powiedział. Wenla nie pomoże w przypadku ciężkiej depresji. Wenla jest doraźna od tak do poprawienia humoru. Na depresję też może pomóc ale nie silną.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 997 / 183 / 0
Wy ten wystrzał czujecie przez cały czas?Ja czuję go tylko przez pierwsze 3dni i przy każdym zwiększeniu dawki czuję 3dni powera że aż chce się żyć a potem już nie czuje nic.Bralem max 375mg i tylko przez pierwsze 3 dni jest mega fajnie
  • 3455 / 563 / 2
Bo ona ma działanie stricte na depresje nie na powera. Ale nie czujesz już tego stanu depresyjnego, bo o to w tym głównie chodzi.

Nie no bo ten wystrzał jest jak sie zacznie brać albo wchodzi sie na wyższe dawki. Tu nie chodzi o powera tylko o przeciwdepresyjne działanie. Aktywizuje donosowo.
  • 997 / 183 / 0
Donosowo to można stymulanty brać a nie leki SSRI/snri.Trzeba już mieć zdrowo zniszczony łeb żeby takie leki walić w kichawe
  • 818 / 142 / 0
Ja wenlę nieraz biorę doraźnie na aktywizację i pomaga, jest lekki speed. Ale nie donosowo tylko normalnie 75mg popijam wodą. Na co dzień już jej nie biorę.
  • 960 / 17 / 0
Ja już biorę wenle 75mg 9dzien ale narazie cisza ?
  • 3455 / 563 / 2
To Ci już raczej nie wystrzeli. Donosowo wysypać zawartość kapsułki pokruszyć te kuleczki na proch i sniff jest widoczny speed lekko rozmazany obraz z dalsza aktywizacja 100 %.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.