02 sierpnia 2020blokowiska666 pisze: Dawki 300-400? Ja po 100mg mam problemy z blednikiem i chwilowe rozluznienia miesni rak, przez co wylewam herbate jak ja niose z kuchni.
Dzisiaj też sobie nie wyobrażam takich dawek, może akurat kwestia tego, że byłem po nagłym rozstaniu z dziewczyną i srogim ciągu gieblowym. cholera wie, może dopiero taka dawka doprawiała neurony, że czułem się świetnie, a uboki gdzieś znikały.
30 lipca 2020Marcins96 pisze: 7 tabletek po 25 mg + parę piw?
Człowieku Ty się ciesz, że w ogóle się obudziłeś
Miej pretensje do substancji (...)
Ja tą dawkę przyjąłem w ciągu jakichś 14 godzin, zacząłem wieczorem, skończyłem rano. Nie wrzuciłem bezmyślnie garści, tylko dojadałem, czekałem na efekty, dopiero dojadałem znowu. W zasadzie efekty nie były jakieś bardzo intensywne dopóki się nie obudziłem po drzemce.
Tak czy siak to było głupie i właśnie dlatego ostrzegam ludzi, bo w małych dawkach ta substancja może się wydać niepozorna.
Ile zażyłeś, w ciągu czy nie, łączyłeś z czymś, etc.
Ale alko wchodzi mi po nim wybornie, szybciej się upijam i czuję się bardziej oszołomiony.
Po baklo mam chcicę na alkohol, niektórym pomaga go odstawić.
Ja jednak wolę baklofen, przypomina giebla, a fenibut przypomina baklofen.
do odstawki alko stosowałem baclofen - pomaga naprawdę,.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.