Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 2 / 0
Po wzięciu nosem jak spływa czuje ucisk w gardle,taki ścisk, jakbym sie dusiła i znieczulenie w okolicy uszu. Czy to zły towar? bo kryształy są tak jak opisywałam wczesniej kremowe, ładne. Wczesniej nie bralam czegos takiego.
  • 548 / 90 / 7
@trzykrotnie
Raczej dziwne, 4cmc powinno piec w klame, mniejsze dawki powinny bardziej stymulowac niz wieksze, tymbardziej w nos.
Chociaz moze mialas taka reakcje po prostu.

A moze wrzuc fotke? Chociaz ze zdjecia mozna wszystko wywrozyc, no ale zawsze to jakas wzkazowka.
A jakie dawki bralas?
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 2 / 0
nie piecze, po 1h straszne lęki , że ludzie chcą mi coś zrobić, aż do końca działania. Pod koniec działania: duszności jakbym miała się udusić, sztywna szczęka, oczy pulsują, dłonie zmrowione że nie moge palcami ruszać. Ktoś tak miał?
  • 446 / 95 / 0
Według mnie po prostu Twój organizm zareagował lękiem na tą sytuację i powinnaś próbować się uspokoić, kontrolować oddech, nie myśleć o tym i odwrócić swoją uwagę zajmując się czymś innym.
Schizy, że ludzie "wiedzą", że Cię podsłuchują, że chcą Ci coś zrobić to nic nowego przy ketonach.
Widocznie jesteś podatna i powinnaś być rozsądna przy braniu tego.

Nie bierz tego nosem..szkoda towaru i Twojego nosa.
Łykaj bombki i oddaj się serotoninowemu rozpierdolowi.
  • 548 / 90 / 7
Jak nie piecze, to nie jest 4-CMC.
Kazde 4-CMC jakie mialem pieklo jak pieklo, nawet zdarzala sie krew.
Chyba ze sluzowka zryta strasznie, ale wtedy gardlo powinno piec.

Wydaje mi sie ze nie jest to 4-CMC, a nawet jak jest to mam nadzieje ze juz tego nie wezmiesz.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9564 / 1886 / 2
19 lipca 2020trzykrotnie pisze:
Po wzięciu nosem jak spływa czuje ucisk w gardle,taki ścisk, jakbym sie dusiła i znieczulenie w okolicy uszu. Czy to zły towar? bo kryształy są tak jak opisywałam wczesniej kremowe, ładne. Wczesniej nie bralam czegos takiego.
Przebadalas towar testerami sin-u?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5318 / 956 / 0
To był mój chyba pierwszy keton jaki przyjąłem albo drugi. 3cmc lub 4cmc.
No i to była chyba najlepsza faza jaka miałem. Rok 2016
Donosowo
Na wejściu hd obraz, trzesienie go. Nawet lekka psychodela wchodziła.
Niesamowita euforia, libido, pobudzenie.
Wejscie jak jebniecie obuchem w głowę.
Za to można kochać cmc.
Nie wiem jak sorty teraz, bo od 2018 jak zaczęły sie psuc to już nie to było.
Po banie w Chinach to już nie to było.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 548 / 90 / 7
Sorty, a juz napewno 4-CMC, to sa teraz napewno bardzo dobre.
Jak bralem 3cmc ponad rok temu to zajebiscie dzialalo, i choc sorty sa rozne, to nie sadze ze sa slabe.

Tak samo jak z 3mmc, ketoniarze ciagle narzekaja ze to nie to, a co piaty raport na Reddicie to bomba zycia.
Tam nie znaja i nie chca znac cmc. Moze to jest wlasnie dobry sposob na to.

Wejscie "jak obuchem w glowe" to mozna kochac, ale krotkie dzialanie ketonow to mozna co najwyzej szybko znienawidzic.
No ale jak walisz raz na ruski rok, to pewnie dlugo trzymaja.
  • 1933 / 450 / 4
25 lipca 2020kupagowna6 pisze:

Wejscie "jak obuchem w glowe" to mozna kochac, ale krotkie dzialanie ketonow to mozna co najwyzej szybko znienawidzic.
No ale jak walisz raz na ruski rok, to pewnie dlugo trzymaja.
efedron trzymac potrafi 3 godziny po 2 tygodniowej przerwie... 3MMC to samo...
jakoś nie wyobrażam sobie "dłuższej jazdy" na ketonach, aby to się nie odbiło na późniejszym zdrowiu

a kto ma tego typu loty, widać że robi to z głową...

Wielu napierdala stety niestety ketony dziennie.... to potem maja jazdy 20minutowe które ledwo smyrają dopaminę czy serotoninę i chodza wypierdoleni nie wyspani chudzi cały dzień czekając na kolejna kreskę aż rodzice wyjdą z domu.
DXM
  • 548 / 90 / 7
@DuchPL mozliwe ze 3mmc podziala przez tyle po 2 tygodniach na poczatku przygody, ale po 1-2 albo 3 miesiacach brania juz napewno nie.

Ja nie wiem jak mozna codziennie walic, ostre dawki musza isc.
Na mnie 3cmc (jeszcze jakos), 4cmc, czy 3mmc ledwo dziala na drugi dzien, ale nie walilem tez konskich dawek w ciagach.

Nie ciekawi mnie zbytnio jak to na dluga mete bedzie wygladalo u nich.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.