ODPOWIEDZ
  • 454 / 39 / 0
Jeśli tyrozyna mnie uśpi, to znaczy że coś popsułem kompletnie? Do kogo napisać?
  • 9710 / 1919 / 2
Kluczem jest tu ustalenie co się stało.
Jeśli nadal clon siedzi i zacznie wychodzić to sam tego nie ogarniesz.
W najlepszym przypadku efekty odstawienne będą narastac w najgorszym padaczka czy inne efekty zgodne z opisem odstawiania benzo/clonow

Choć obym się mylił i cala sytuacja spowodowana jest Poprostu przyciągającym się zjazdem.

#Od dawna coraz więcej ludzi walczy z idiotycznym zażywaniem benzo do dragow.
Niestety to walka z wiatrakami.
Może jak kilka osób (odpukać) skończy w przykry sposób to zmieni się postrzeganie wielu ludzi.

Usunięto złą funkcję mention | 909
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 97 / 1 / 0
@Stteetart
Pewnie masz racje bo sam kiedys tak robilem. Ale powiedz jak mozna zaleczyc lęk stres i dolegliwości psychiki po takim ćpaniu. Ja nie znam innych dobrych uspokojaczy jak benzo, roślinne sa słabe. Pewnie trzeba mieć silną psychikę i się przygotować na takie coś. nie kazdy tak potrafi.
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Krótko mówiąc... nie ma sensu.

Złe rzeczy, są lepsze.

Nie polecam
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 146 / 8 / 0
27 sierpnia 2017jqsxx pisze:
@Stteetart jak to naprawić? Już tydzień odkąd brałem to gówno, a nadal śpię po 15-16h na dobę i ciągle ziewam.
Mam to samo co ty.
  • 9710 / 1919 / 2
29 sierpnia 2017ZenonBrzuch pisze:
@Stteetart
Pewnie masz racje bo sam kiedys tak robilem. Ale powiedz jak mozna zaleczyc lęk stres i dolegliwości psychiki po takim ćpaniu. Ja nie znam innych dobrych uspokojaczy jak benzo, roślinne sa słabe. Pewnie trzeba mieć silną psychikę i się przygotować na takie coś. nie kazdy tak potrafi.
Stosując benzo pośrednio osłabiają psychikę
Tu celuj w [mention]hash_oil[/mention] lub [mention]PEA[/mention]. Oni pomogą łatać dziury w psychice

A co do reszty- Ci którzy maja na karku lata ćpania niech sobie dadzą spokój z całą rodziną bk-e bk-e
Wchodzić i głosować
  • 5408 / 995 / 0
No ten zwiazek, to był przysłowiowy gwóźdź do trumny w mojej karierze i musiałem skorzystać z pomocy psychiatrycznej, bo byłem trzęsącą się galaretką w dołku psychicznym . Ciekawe jak szybko młody organizm by to spustoszyło.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9710 / 1919 / 2
Na różowym chłop walił po 300-400mg
Po tolerc e ślad zaginął.
[mention]ledzeppelin2[/mention]miej na uwadze to, że część tych zmian będzie się ciągnąć.
Jeśli stosujesz leki ndri, sndri czy benzo uważaj.
Bardziej celuj w neurologa.
Wchodzić i głosować
  • 5408 / 995 / 0
Kwetiapine i fluoksetyne dostałem od psycha na podbudowe , a z bk epdp pozegnalem sie na zawsze. Benzo nie dzialaja za bardzo na ten zwiazek, bo zawsze mialem w apteczce do stymulantów .Z "legali" to ja zostaje przy chlorowcach i ew. hex. Tesotwanie nowych cudów zostawiam młodym. Zbyt nieobliczalne zwiazki latają.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9710 / 1919 / 2
Kolego- ketrel blokuje receptory które przy efylonie nie są największym problemem
fluoksetyna to inhibicja srro która przy efylonie jest kwestia dalsza.

Popytaj w innych działach (np temacie o powinowactwie 5ht,da) Arturo może na podstawie pentylonu napisze coś więcej
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.