Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 87 / 1 / 0
Zjebane te kanna, faza jest jakaś dziwna, tak jak ktoś wyżej pisał konkretnie klepie ale na jakeis 10-15 minut, a wystarczą już 3 buchy. Nie ma zlotego srodka, kurwa, to moje pierwsze podejscie do syntetyków i juz sie zraziłem :P
A, te bóle łydek jak po solidnym bieganiu to po tym?
  • 5145 / 924 / 0
Ja boli nie mialem,ale wyboru dokonales fatalnego . Jedno z najgorszych kanna jakie palilem , w ogole to fluorowce sa jakies chujowe , mozgojeby takie . Upierdala Cie na 15min tak dziwnie i schizogenne sa, odjebalem se po nich przypal tylko. Polecam Ci AB- Pinace jak cos , jedno z najlepszych kanna na chwile obecna calkiem inny stan dziala bardziej jak Sativa i pozostawia afterglow czasem pokazuje CEVy jak sie na wieczor zajara spora dawke . Humorek dopisuje , ciezko sie pokarac :) Ogolnie nie przepadam za syntetykami ale pinaca jest zajebista ;)

Edit: Mialem jakies nerwobole na plecach jednak sb przypomnialem %-D
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1168 / 53 / 0
@jevv Jeśli nie masz tolerki, to te 10-15 min jest o wiele za krótkim czasem. 45-60 min działa 5f-akb. Muszą sprzedawać coś chujowego pod tą nazwą. A z fluorowców, akurat ten kanna wydaje mi się być najlepszy.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 1 / 0
Generalnie to możliwe, że dokonałem ogólnie zjebanego wyboru celujac w kanna, bo w zyciu przerobilem juz naprawdę dużo dragów, a to zawsze mj robiła mnie najmniej przyjemnie, wręcz strasznie. Myślałem, że w przypadku kanna będzie inaczej, w sumie jest troche lepiej, ale nie wyobrażam sobie tego palic gdzies poza pokojem. dopale to i zamowie następną, to będzie juz test sprawdzający moją tezę
ps. w sumie pomimo tego, ze to ejst chujowe to i tak pisze tego posta zajebany
  • 680 / 43 / 0
"Chujowe ale zamowie wiecej zeby utwierdzic sie w przekonaniu ze to gowno" :p mądrze.
Ja tam jak cpam to cos po czym faza mi sie bardzo podoba...
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 87 / 1 / 0
kidswithguns pisze:
"Chujowe ale zamowie wiecej zeby utwierdzic sie w przekonaniu ze to gowno" :p mądrze.
Ja tam jak cpam to cos po czym faza mi sie bardzo podoba...
Miałem raczej na myśli, że zamówię tą co mi kolega z góry polecał :)
  • 5145 / 924 / 0
@Marlboro_red a ile tego palisz ze Cie klepie na ta godzine? Bo ja jak spalilem 3 duze buchy z fejka 1:10 to dostawalem obuchem w leb a jakos wiecej mi sie nie widzialo palic po tym uderzeniu i to trwalo wlasnie z 15 min , tolerke mialem zerowa.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1168 / 53 / 0
Oj 5f-akb spaliłem z 4 g. Tolerke na kanna miałem dosyć dużą. Fake# miałeś od cut? Tak zgaduje, bo wydaje mi się że pod koniec kariery sprzedawali co się dało pod byle jaką nazwą, byle by zgadnąć flotę. Gdyby coś było nie zrozumiałe to sorry. Etanol ryje banie.

warn za vendorów + nic nie wnosi do dyskusji mr_b
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5145 / 924 / 0
Nie , fejka mialem od vendora ktory oferowal jedynie fejki i bazy w bardzo niskich cenach . W kazdym badz razie nie polecam , no ale kazdy moze ma swoje upodobania . Jak dla mnie to kanna to mozgojeb i tyle.
  • 87 / 1 / 0
serotoninowy pisze:
Nie , fejka mialem od vendora ktory oferowal jedynie fejki i bazy w bardzo niskich cenach . W kazdym badz razie nie polecam , no ale kazdy moze ma swoje upodobania . Jak dla mnie to kanna to mozgojeb i tyle.
Od cut? :) Też sort z tego samego źródła, w huj sie zawiodłem bo oczekiwałem choć minimalnej euforii a nie pierdolniecia w łeb, 15 min zjebanego humoru, po czym zerowa chęc na dopalenie. No cóż, widać kanna nie jest dla wszystkich, zakonnikiem nie zostanę. :rolleyes:

warn sprzedawcy mr_b
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.