Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 3 / 0
jak dodam do tytku i zapale to tez podziala?
Czytalem ze szkoda tego palic bo duzo sie darmuje. Jak więc w końcu jest.
I skąd wiesz że nie mam wolnej zasady(tylko nie wyzywaj od nobów czy cokolwiek)?
Generalnie dociagnalem nosem 1,5mg; drugie tyle spalilem z lufy i cos czuje ale generalnie hujnia. Nigdy wczesniej nie palilem niczego z folii. Sorry jak jestem noobem ale opio to nie moja mocna strona, a zamówiłem od [cut] i chcialem na szybko wypróbować jeszcze przed woodstockiem.

Warn. Zakaz rozmowy o vendorach w wątkach tematycznych.
| 13 |
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2014 przez krzeslo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 316 / / 0
Więcej zmarnujesz jedząc to. Z 4mg wapo byłoby już srogie ujebanie, a tak się zastanawiasz czy dopalac jakieś kanna bo ci mało... Nawet jak nie umiesz waporyzowac i połowę zmarnujesz to się upierdolisz, zaufaj.
Możesz spróbować umoczyc końcówkę papierosa w prochu i spalić na jednego macha. Powinno klepnąć. No chyba, że umiesz gonić po folii to zdecydowanie ta opcja lepsza.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 3 / 0
Dopalilem tak jak mówiłeś i jest tylko miło, ale już wyraźniej. Czy to normalne że serce mi szybciej bije? Biorę SSRI esctitalopram (ASRI ściślej mówiąc). Teraz już efekty podobne jak kiedyś po małej dawce morfy, ale faza nie jest tak klarowna jak wtedy. No i to serce mnie zastanawia.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2014 przez krzeslo, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 316 / / 0
To dopalaj aż obudzisz się na podłodze ze strzygą na klatce piersiowej %-D
A tak poważnie to pal śmiało bo przesadzić z tym przy wapo jest dość trudno, sprawdzałem.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 3 / 0
Dobra dałem się wkręcić. Chujnia to jest moim zdaniem i tyle. Uważam, że wendor zrobił mnie w chuja i sprzedal mi jakiś kanna 50mg w proszku. I to do tego nieciekawy. Tylko nie wiem dlaczego mam chyba zwężone źrenice po tym, ale to kurwa wcale nie jest zabawne. Pewnie ktoś wymieszal kanna z niewielką ilością jakiegos opio, ale zostawie przetestować paru osobom to zobacze jeszcze sam. Jak narazie to wydaje mi się że ktoś ze mną poleciał...
  • 316 / / 0
Poleciłbym Ci spróbować to puknąć żeby być pewnym, ale w wypadku wymieszania z kanna może być nieciekawie...
  • 1680 / 269 / 0
4mg wapo i czułeś uzależnienie? Ja po 60mg paliłem na raz i lekko ziewnąłem. I to po miesiącu zabawy. Taka sytuacja. Nie ma się czym chwalić, bo byli i zawodnicy co (podobno) 150mg na raz walili ;)
Największy przegryw na forum
  • 316 / / 0
To do mnie jest? To nie było 4mg wapo tylko napierdalanie strzałów co chwilę ;P
  • 510 / 6 / 0
Też macie problemy z rozpuszczeniem bfa? Biorę tego trochę na łyżkę, zalewam wodą do iniekcji, podgrzewam, a gdy roztwór już jest całkowicie klarowny to lekko mieszam i zaciągam przez kawałeczek filtru od papierosa. Jednak zawsze, gdy już łyżka wyschnie, to widzę, że ok. 30-50% BFa zostaje na łyżce. Czy kwasek w tym przypadku by pomógł, czy to raczej nie ma sensu? A może to wina sortu?

I jeszcze jedno: Jaka jest biodostępność tego przy paleniu? Właśnie spaliłem to co zostało na łyżce i jest lepiej niż sądziłem. Pierwszy raz wziąłem opio tą drogą i chyba tak będę brał częściej, bo nie lubię się kłuć.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
Rozpusc to sobie w glikolu propylenowym. W necie litr chyba 20zl czy inna śmieszna cena. Można to stukać, robiłem tak.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.