Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
DXM bardzo ciekawie wpływa na postrzeganie zdarzeń i wątków dziejących się na ekranie. Przykładowo - jazda wagonikiem, a ja odczuwam na twarzy coś jak podmuch wiatru :-)
Było warto
ebbing pisze:-"Dredd 3D"
Dexowa ocena 900/1000
Scalono
Gorąco polecam ten dokument, niesamowity klimat i niespotykane podejście do III rzeszy,
- kolorowe nagrania amatorów
- komentarz jako wypowiedzi ludzi
- przerażające dzwięki i ciężki lektor
- mroczna ścieżka dzwiękowa
obejrzcie chociarz pierwsze minuty, niesamowita sprawa!
http://www.youtube.com/watch?v=0KG74s4DnRw
Third Reich - The Rise 1/6
Powód: Scalenie postów na prośbę użytkownika
super efekty i fabula, momentami tylko ciezko sie rozkminia i musialem cofac sceny :P
najlepsze filmy to te, gdzie jest jasno zaznaczony główny bohater i jest sporo akcji, latwo sie wkrecic w jego osobe
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Victor pisze: obejrzcie chociarz pierwsze minuty, niesamowita sprawa!
Niech ktoś da m perma bo nie mogę na o patrzeć.
Gdybym był adminem już dawno wjebałbym Ci na IP.
Co do oglądania filmów na dexie, spoko.
Kiedy oglądam ponownie na grubeej bombie coś co oglądałem wcześniej, to wydaje mi się że tego nie było, że coś dodali, że to zupełnie coś innego niż to co widziałem wcześniej.
Przeżywam to na nowo. :D A doznania jak wiadomo są o wiele ciekawsze.
Uwielbiam oglądać na dexie.
W Dragon balla się fajnie wczuwa.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.