Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 970 / 97 / 0
no lanie na kwasie jest dziwne.
  • 1455 / 598 / 0
@Czoug yy po prostu usiadz na klopie w takim razie ? Nie mam takiego problemu , czasami ciezko zidentyfikowac bodzce - cos uwiera a potem se przypomne aha no tak jedynka albo dwojka .

Lol, warn słowny. Głupszej dyskusji i off-topa dawno nie widziałem. Kolejne takie wysrywy nagradzane będą warnem do licznika /d5
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 970 / 97 / 0
baby siedzą na klopie.

Lol, warn słowny. Głupszej dyskusji i off-topa dawno nie widziałem. Kolejne takie wysrywy nagradzane będą warnem do licznika /d5
  • 1562 / 404 / 13
ale sra też sie jakoś dziwnie

16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / / 0
A czy po kwasie macie problem z wysławianiem się? Mam straszne problemy z znalezieniem słów.
Jak często można kwasić bezpiecznie?
  • 36 / 7 / 0
Jak jest mocna psychodela to wiadomo że będzie problem z wysławianiem się. Ja po dużych dawkach nie mam nawet poczucia, że jestem człowiekiem.
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
No ale problem wystepuje przez 2-3 tyg. po.
Tez duze dawki do 110mg, wiec myślę ze nie przesadzilem. I tez mówię o efektach po 1 uzyciu.
Też w pracy sporo pracuje umysłowo - po LSD znacznie gorzej mi sie mysli. Czuje że jestem głupszy. Czy to normalne?
  • 1455 / 598 / 0
@RawShroom tylko na peak'u ale to chyba jasne ... 110ug czy mg ? Jak 1sze to jest lekka dla poczatkujacych wrecz . Duze dawki zacznaja sie od 300ug+
Wrecz przeciwnie , na afterglow ulozylem wiecej puzzli niz jakiegokolwiek innego dnia . Tylko bezposrednio po przebudzeniu jest rozleniwienie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 517 / 113 / 7
@CieplaPoduszka według informacji z psychonaut wiki wysokie dawki zaczynają się już od 150ug i ja się z tym zgodzę bo ostatnio po 135ug miałem częściowe rozpuszczenie ego, synestezję i momentami silne wizuale na 2 dzień mocne afterglow i coś co nazywam umysłem buddy i percepcją małego dziecka jakby świat był taki tajemniczy i ciekawy
  • 1455 / 598 / 0
@GalaktycznyBiznesmen ja to interpretuje ten graf ze DO 150ug jest dalej "common" a w okolicy 300 zaczyna sie "strong" . Jak zaczynalem to 100ug robilo wrazenie ale obecnie nie widze sensu brac mniej niz 200ug . Rozne sa opinie kazdy ma troche inna wrazliwosc .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.