Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 705 / 16 / 0
@up: terenowo można też wciągać z telefonu, portfela, gitary, buta, czapki, czegokolwiek itd. Ale najłatwiej i najbezpieczniej wsadzić rurkę do nosa i ciągnąć z worka. Przynajmniej masz pewność że wiater nic nie zwieje ;-)
Ryyyyyyyba!
  • 1 / / 0
Siema,jestem na tym forum nowy .Fete wdupiam rok ,nie codziennie czy cos.Jakas imprezka gril z znajomymi,nie odczuwam potrzeby "musze jebnac kreske bo umre".Pierwsze pytanie:
Miałem "ciag" 3 dniowy ,w sumie to nie byl ciag nie wiem jak to nazwac.Bralem przez 3 dni po kresce około godziny 12.W zwiazku z czym noce spalem normalnie.Ostatni dzien był wczoraj.Wzialem sobie około godziny 11-12 kreske i jakos szlo.Okolo godziny 22 sluchajac muzyki ,mialem dziwne uczucie ze ktos chodzi mi pod oknem,po domu.Sluchaam muzy a nagle slysze jak by ktos szedl kolo mnie odwracam sie a tu nic...
Moje pytanie co sie ze mna stalo w ciagu tych 3 dni.
A drugie:
W ciagu tych 3 dni w kazdym z nich bralem jedna praktycznie taka sama kreske,lecz biorac na 2 dzien nie odczuwalem juz takich efektow jak przy tej pierwszej.
Tolerka tam mocno wzrosła?
Prosze o szybka odpowiedz.
  • 2362 / 28 / 0
Najlepiej w tym worku mieć naszykowaną pojedynczą dawkę, bo bardzo łatwo się przeliczyć i wciągnąć o wiele więcej niż się planowało. A skończyć się to może różnie
BS
  • 159 / 6 / 0
Bakoosiowy pisze:
@up: terenowo można też wciągać z telefonu, portfela, gitary, buta, czapki, czegokolwiek itd. Ale najłatwiej i najbezpieczniej wsadzić rurkę do nosa i ciągnąć z worka. Przynajmniej masz pewność że wiater nic nie zwieje ;-)
Oj uwierz mi ze przegialem w ten sposob baardzo kiedys ^ ^
A dzis trafil mi sie zajebisty smierdziuszek ^ ^. przyjalem mala bande, zostala wieksza, jednak jest na tyle pozno ze dzis jej chyba warto nie ruszac...:D, zapije cisnienie alkoholem ^ ^.
  • 6157 / 431 / 12
krisu1611 pisze:
Okolo godziny 22 sluchajac muzyki ,mialem dziwne uczucie ze ktos chodzi mi pod oknem,po domu.Sluchaam muzy a nagle slysze jak by ktos szedl kolo mnie odwracam sie a tu nic...
Psychoza amfetaminowa
krisu1611 pisze:
Tolerka tam mocno wzrosła?
Tak.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
luminal_100
  • / / 0
Mam pół worka ponoć dobrego procha tak twierdzą przynajmniej moi znajomi więc raczej nie kłamią bo w temacie dość Dlugo siedza ale zostawie sobie to na sylwestra nie dawałem w nos już ze 4miechy więc powinno poskladac dobrze,tylko już nie mogę się oprzeć a do Sylwka jeszcze daleko
  • 159 / 6 / 0
uwierz mi. Posklada konkretnie :D. Ja juz drugi dzien bezoporowo jade dalej:). Nocy wiem ze nie przespie takze musze sobie jakos czas w miare zorganizowac :)
  • 3854 / 313 / 0
Po takiej przerwie będzie wystrzał. Nie nastawiałbym się jednak, że taki stan rzeczy się długo utrzyma. W sumie jest to zależne od przebiegu napierdalania przed abstynencją.
Gdy zeszmaciłem się po dwunastu, czy trzynastu miesiącach przerwy, wydawało mi się, że powróciła dawna magia. I może nawet tak było, ale tylko przy kilku pierwszych próbach.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
@Procent - Organizm bardzo szybko przypomina sobie o znanej mu truciźnie, a że wie już jak walczyć to bez problemu sobie radzi i tolerka leci szybciutko :)
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 6 / 0
oo zesz kurde 6 rano i druga nocka ani sekundy nie zhibernowana... :S. Oh jak ja nie lubie tego narastajacego zmeczenia, bolu glowy... A bedzie tylko gorzej :(
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.