Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Widzę, że wszyscy raczej hejtują alfę niż ją chwalą... A na mnie działa zajebiście (a alfa-PHP to już w ogóle), po żadnym dragu nie miałem tak zajebistego samopoczucia przez tak długi okres czasu (oczywiście dorzucając) - jest euforycznie, speed jest nachalny ale raczej mi nie przeszkadza.

Czuć to popranie czyli dziwne halucynacje i wizuale po wyższych dawkach i.v. i p.r., ale raczej traktuję to jako mroczny klimat substancji, który jest po prostu interesujący, nic w tym dla mnie strasznego. Po wyższych dawkach stymulacja utrzymuje się bardzo długo i cały czas jest przyjemna... A zwały po alfie o dziwo nigdy nie zaznałem. Największym minusem jest CHORE ciśnienie na dorzutki, nieporównywalne z czymkolwiek innym i przejebany wjazd na ciało. Psychoz nigdy nie doświadczyłem, ale wiem jak to wygląda dlatego już nigdy alficy nie tknę.

Najgorszy i najlepszy keton, jak już ktos wspomniał.
SESH
  • 5 / 1 / 0
26 gramów alfy polecialo do kibla po tym jak zabicie muchy stalo sie problemem na tyle duzym, ze spedzilem 2 godziny stojac przed drzwiami, sluchajac przez nie, czy mucha dalej zyje I lata...
HIT:po 2 godzinach wchodzę a mucha leży na ziemi nieżywa, a ja teraz siedze grając w NHL 15 na konsoli I jestem wystrachany czy cos tu jeszcze lata. powrot do alfy byl błędem
  • 283 / 2 / 0
hejka, powiedzcie mi jakie dawki są odpowiednie do walenia alfy w nos jeśli nie mam tolerki na ketony? bo tak jedni piszą że 10-15mg potrafi porobić inni walą po 150mg, to jak to jest?
  • 1854 / 215 / 37
Spróbuj 10-20, jak będzie mało to dorzucisz.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 172 / 11 / 0
W nos się nie opłaca %-D Ale lepiej tego nie rób, jak jesteś początkujący w ketonach. W ogóle, najgorszy wybór to właśnie a-pvp.
Im wyższa dawka tym silniej działa na psychikę. Wapo działa dużo przyjemniej.
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
wapo mocniej ora czerep :old:
wolna molekula
#mops
  • 283 / 2 / 0
dobra spróbowałem vapo i było ok, potem dałem 80mg w nosa i było mniej ok %-D nie podoba mi się ta alfa, 3-MMC jest zdecydowanie przyjemniejsze, jedyne fajne żę vapo wychodzi ekonomicznie bo taki maciupeńki kryształ już dobrze robi.
  • 172 / 11 / 0
i co, wrócisz do tej używki?
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 2 / 0
Nie, zwała mnie męczy i ogólnie ciężko mi było się z ludźmi komunikować na fazie. Są ciekawsze rzeczy do ćpania wg mnie ;)
  • 172 / 11 / 0
No niektórzy to mówić na tym nie potrafią.
Trzeba się skaleczyć mocniej, żeby odmówić. TO jest chory drug, a jak toki myśleniowe?
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.