Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Gram pentadronu na dwóch + po szczurku od znajomego, kryształ. Faza fajna chociaż mocna to dało się ją ogarnąć. Kryształ przebil cos w nosie i leciała krew ale szybko została zatamowana. Ale teraz najgorsze od godziny zmagam się z przyśpieszonym biciem serca, i mam wrażenie że zaraz oszaleje. To psuje całą przyjemność, może to objawy zejścia, bo na fazie tego nie było, nie wiem ale nawet ta faza choc była bardzo dobra nie warta jest kołatania serca jeb jeb jeb jeb jeb jeb idzie zwariować...

scalono

Tak widać post 2011, dzisiaj przyjety gram pentedronu na dwóch w 3 turach, faza fajna dość mocna ale do ogarnięcia, ale po powrocie do domu serce zaczeło walić jak szalone, bałem sie ze zwariuje albo ze to koniec. To wskazuje że dopalacze są coraz gorszej jakości, coraz więcej chemikaliów i świństwa jest dodawanych. Np. 3mmc kiedys faza jak po MDMA a teraz? praiwe nie czuć euforii, nie warto już chyba się tym truć, gra nie warta świeczki. ;)
  • 839 / 69 / 0
hess pisze:
Po sztuce pentaka przerobionego w noc na drugi dzien zawsze lecial soczysty paw.
Po alfie nigdy takie cos nie wystepowalo, a nie oszczedzane było.
Pentedron jest dosyć rzygogenny, nie wiem czy już o tym kiedyś nie wspominałam. Kiedyś po połączeniu bupry i pentedronu wymiotowałam chyba ze 30 razy. Tak, wiem, że bupra sama w sobie powoduje mdłości, ale maraton bełta rozpoczął się dopiero po strzeleniu najwyraźniej za dużej dawki pentedronu.
Z tymi mdłościami to nie jest tylko moje wrażenie, z kilkoma osobami już zdarzało mi się to brać i kilka z nich potwierdziło, że ciśnie od tego ustrojstwa na wymioty. U niektórych na samym ciśnięciu się nie skończyło.
Po alfie też łapały mnie mdłości. Ale nie aż takie jak po pentedronie, to jest jedyny keton który powoduje u mnie takie parcie na wymioty.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 71 / 3 / 0
Można na chwile obecną dostać coś podobneho do pente(chodzi mi o zajebistego speeda a nie euforie)
  • 301 / 7 / 0
2fa, ale to "czysta faza" w porównaniu do pente. Możesz jeszcze spróbować 4MPD
  • 42 / / 0
adamiix pisze:
Można na chwile obecną dostać coś podobneho do pente(chodzi mi o zajebistego speeda a nie euforie)
daj szczurkom bufedron powinny byc zadowolone :D
a odnosnie pentka to stymulacja bardzo mocna i jak dla mnie srednio do ogarniecia. zdecydowanie wole euforie, choc taki kozacki speedzik czasami tez mile widziany, naprawde energia rozpiera :-D
Jesli nie zaczales jeszcze cpac
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.

KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
  • 1931 / 447 / 4
adamiix pisze:
jasne... kup sobie pseudoefedryne, rozpierdol w pył i snifuj do woli... masz i speeda z nutką błogostanu... podobnie ze zjazdem , im więcej tym ciekawszy :-D
DXM
  • 6 / / 0
Nie uważam się za znawcę, trochę się przewinęło tego wszystkiego, tyle sytuacji i złych i dobrych i pomimo ludzi
gadającyh, oceniających, tępiących mnie.. lubię po prostu sobię czasem popłynąć. Staram się tylko robić
to z odpowiednimi osoba, bo po niektorych akcjach, imprezach i stresach.. zauważyłam, że były OGROMNYM czynnikiem
niektórych moich paranoi,zachowania i przykrych sytuacji i nie przyjemności.

Wszystko zależy od wszystkiego.
Czasem mała dawka zaszkodzi innym razem po dużej(co jest niebezpieczne)jest dobrze.
Znasz ryzyko.. dobre nastawienie, nie przginać] :D

I w sumie z ciekawości zapytam, może to głupię, ale odwiedzacie to forum i szukacie odpowiedzi lub po prostu się wygadać, bo nie macie takiej osoby.. której opowiesz to wszystko?

chujowo być z tym samemu.
Czasem najgorzej jest postawić kropkę. Nadużywamy wtedy przecinków chcąc przedłużyć to, co w rzeczywistości już dawno powinno mieć swój koniec.
  • 207 / 16 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: grzdyl »
Ostatnio zostałem poczęstowany czymś co miało być amfetaminą. No niestety ta 'amfetamina' okazała się być pentedronem, co stwierdziłem dopiero na zjeździe. Przed tym przerobiłem połówkę już tej prawdziwej amfetaminy i jakoś nie specjalnie się przyglądałem substancji, którą zostałem poczęstowany. Penta sniffowałem jakieś 50-80mg na oko, była jedna dorzutka. Potrzymało mnie to max godzinę i zaczął się zjazd. Na zjeździe pojawił się nieogar, chujowe samopoczucie i trochę lęków było. Zapiłem to alko i w miarę przeszło. Dodam też, że osoby, które przyjmowały tylko penta nie miały takiego mocnego zjazdu.
I w związku z tą przygodą mam pytanko. Czy amfetamina + pento wchodzą ze sobą w jakieś chujowe interakcje?

A co do pentedronu samego w sobie to mam do niego uraz po tym jak przyjąłem na pierwszy raz z substancją 100mg sniff + 150mg sniff po jakichś 30 minutach. Troszkę mi wtedy rozjebało mózg i miałem największy zjazd w życiu.
  • 2876 / 266 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: p420 »
Jak można nie odróżnić fety od innych prochów przy spływie? Przecież feta jest tak charakterystyczna w smaku jak chyba nic.
  • 40 / 1 / 0
Pentek był świetny Ale zjadłem 5 g i następne 5 g wywolywalo wkurwienie opór i 0 działania Ale oddałbym wszystko żeby był legal
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.