Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 349 / 8 / 0
Dzięki za pocieszenie:D Taka mała rada ode mnie dla ciebie. Taki malutki offtop. Nie cykluj kreatyny. Nie ma po co. Ja biorę już ponad pół roku bez przerwy i jest git ;-) Ogólnie pytałem, ponieważ ja po alko czuje bezpośrednio jak zły wpływ to ma na mnie... Po BDO/GBL nigdy nie miałem uczucia jak na kacu. Nie ma tego pojebanego aldehydu, który w moim przypadku nie daje żyć. Nie pije często. Jak pije to mało. Ale nawet małe ilości wywołują u mnie fatalne zmęczenie i samopoczucie na dzień następny. I w dodatku ten jadłowstręt... Coś okropnego:( Co za brutal wymyślił alkohol... GBL/BDO o niebo lepsze :-D
P.s. kowalskii jeżeli możesz daj na priv namiary na dobre BDO bo moje ostatnie źródło wsiąknęło gdzieś i chyba nie odsiąknie:-( Z góry dzięki:-)
  • 1425 / 81 / 0
Sceptycznie podchodziłem do BDO jak zdecydowana większość userów, ale dalem szansę i zamówiłem na próbę 50ml. I co ? i to była jedna z lepszych decyzji ostatnimi czasy ;-) BDO jest naprawdę bardzo w porządku, fele błyszczą, jest tak czysto, że aż miło popatrzeć na ten błysk wyczyszczonego aluminim :-D Po sortach GBL krążących ostantnimi czasy nie było tak czysto. BDO ma we mnie kolejnego fana, bez kitu nie spodziewałem się, że to jest aż tak dobre, normalnie kozak, dla mnie też lepsze od gbla. Faktycznie efekty czyszczące przychodzą wolniej niż po gblu, tak nawet do pół godziny, ale jak zacznie czyścić to normalnie bajka. I ta cena. Zamawiam teraz litra :-p
  • 349 / 8 / 0
Mógłby ktoś dać dobre źródło na priv albo w wątku dotyczącym sprzedawców? Byłbym wdzięczny; )
  • 714 / 48 / 0
BDO sprzedawał jeden jedyny dostawca w dziale S+, ale jak widzę zgasł mu wątek. Nikt inny tego nie miał. Patrz mail.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2017 przez StrangeloveDr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 954 / 52 / 0
Chciałem kilka dni temu od niego wziąć, ale odpisał w mailu, że ktoś wykupił cały zapas i da znać jak uzupełnią. Trzeba czekać.

Pytanie z mojej strony - codzienna tianeptyna jakoś zaszkodzi samej FAZIE (pomijając kwestie bezpieczeństwa łączenia opio i gabaergików) przy weekendowym budyniu? Mam taki mix już za sobą, ale to był początek tianeptyny, a teraz raczej bym na niej został dłużej, jak już by zaczęła działać jak trzeba. Nie powinno być powikłań poza nierozszerzeniem źrenic :-P?
  • 21 / / 0
Jak z libido po tym ? Tak samo jak po GBL ?
  • 906 / 36 / 0
Nie wierzę, jaka zajebista cena tego BDO, aż kusi zamówić.
297 dni czystości (05.01)
  • 954 / 52 / 0
Nom, sam głównie dlatego się skusiłem. GBL chodził mi po głowie od jakiegoś czasu, ale multi cleaner nie dawał znaków życia to zdecydowałem się zajrzeć co tam w temacie bclean i jak zobaczyłem te ceny to zdecydowałem się na pół litra :-D.
  • 1425 / 81 / 0
09 lutego 2017Lalka90 pisze:
Jak z libido po tym ? Tak samo jak po GBL ?
wszystko to samo jak po GBL z tym , ze czyszczenie trwa dłużej co wychodzi tylko na plus :-D
  • 954 / 52 / 0
Prawie wszystko wg mnie. Jest bardzo spoko, bardziej niż się spodziewałem biorąc pierwszy sampel tego "zamiennika gbla" po delegalizacji, ale jednak takiego mega zalewu euforii jak przy g nie ma. Przynajmniej nie takiego jak przy pierwszych razach z GBL. Jak już się trochę popłynie i uczucie błogości się nieco zaciera to faktycznie BDO i GBL są dość porównywalne. Przyszły weekend czyszcze %-D.
10 lutego 2017Fenetylamina pisze:
.
Może Ty?
08 lutego 2017JanBreivik2 pisze:
Pytanie z mojej strony - codzienna tianeptyna jakoś zaszkodzi samej FAZIE (pomijając kwestie bezpieczeństwa łączenia opio i gabaergików) przy weekendowym budyniu? Mam taki mix już za sobą, ale to był początek tianeptyny, a teraz raczej bym na niej został dłużej, jak już by zaczęła działać jak trzeba. Nie powinno być powikłań poza nierozszerzeniem źrenic :-P?
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.