Drugie pytanie, zamawiał ktoś Codamol z ChemistDirect? Bo nigdzie nie widzę dopisku o maksymalnej ilości opakowań, jaką można zamówić, a pozwalają wybrać od 1 do 20 lub więcej. Za darmo wysyłają od £40 i się zastanawiam, czy aż tacy z nich dobrodzieje, że wysłaliby mi bez problemu 80 paczek (po 55p mają) czy na początek spróbować z 5? :-D
gazyfikacja plazmy pisze:Pisal tez, ze to mozna kupic bez recepty w ilosci 1 butelki
Od jutra rzucam.
A czasami farmaceutka po prostu widzi, żeś zwykły ćpun, nie ma z tym problemu i w ogóle o nic nie pyta.
A, i z tą swobodą rozmowy uważaj przy Azjatkach, bo Azjatki strasznie spinają dupę.
anonimus pisze:jak wymawiacie ta nazwe?
' - akcent
(y) - nie że [y], ale takie przeciągnięcie spółgłoski, jak powiedzmy w "wznowić" - [wz(y)nowić]
Ja zawsze mowie, ze dla dziewczyny, na migrene. Od kilku lat ta sama sciema, poki co daje rade, w niektorych miejscach mnie juz nawet znaja i dostaje 2 paki poza kolejka, w innych z kolei jestem spalony na wejsciu.
Gusc - tak jak co roku o tej samej porze i to nie tylko w Bootsach. W wielu aptekach susza. Zima wszystko wraca do normy.
Suchodyl pisze:Wymowa zalezy od tego gdzie mieszkasz. U mnie sie mowi bardziej Keu-Keudamol.
Suchodyl pisze:Bo pamietam jak pisales kiedys, ze Hyde to aptekowe zaglebie. Chyba, ze to nie Ty. ;d
Suchodyl pisze:Ja zawsze mowie, ze dla dziewczyny, na migrene.
Bądź co bądź, mniejsza z tym. Mnie zawsze ząb boli i też gra :cheesy:
Suchodyl pisze:Gusc - tak jak co roku o tej samej porze i to nie tylko w Bootsach. W wielu aptekach susza. Zima wszystko wraca do normy.
canonkod pisze:Panowie, a nie ma tam u Was w GB żadnych aptek gdzie sprzedają do oporu?
canonkod pisze:ale i tak się dziwie, że tyle narzeźbić się gównie musicie :P
canonkod pisze:U Was to chyba tej kody dzień w dzień by nie dało rady, bo więcej zapierdalania po aptekach niż samej fazy by mi wychodziło :D
Może to po prostu kwestia tego, że wyspiarskich doświadczeń nie mam z kim wymieniać raczej, a ja taki już jestem, że do poziomu, na którym codziennie wchodzę do tej samej apteki po kilka paczek nawet w Polsce bardzo długo dochodziłem ;)
Tyle, ze przez te 3 lata juz sobie zrobilem mape ponad 100 aptek w Lancs i z reguly nie chodze 2 razy w miesiacu do tej samej. Troche czasu to zajmuje, jak musze jechac do innego miasta z trzema przesiadkami, ale poki co nie widze innego wyjscia.
Suchodyl pisze:No ja w UK mam 3 lata stazu, juz mnie dobrze tu niektorzy znaja.
A dwie takie młodziutkie to w ogóle mam Skarby, jedna chyba nawet na mnie leci.
Suchodyl pisze:Najgorsze, jak jest jakas siec aptek, to aptekarze sie wymieniaja. I np. idziesz jednego dnia do apteki X, a nastepnego dnia do Y , ktore naleza do tej samej sieci. Myslisz sobie, ze wszystko git, w koncu miejscowka na drugim koncu miasta - a tu JEB - ten sam kolo co wczoraj. I obie miejscowki spalone :-D
Suchodyl pisze:Tyle, ze przez te 3 lata juz sobie zrobilem mape ponad 100 aptek w Lancs i z reguly nie chodze 2 razy w miesiacu do tej samej. Troche czasu to zajmuje, jak musze jechac do innego miasta z trzema przesiadkami, ale poki co nie widze innego wyjscia.
W Denton/Hyde jeszcze nigdy nie bylem, ale chyba niedlugo zawitam, jako ze ostatnio pare miejsc sobie spalilem i na wstepie mi mowia, ze nie da rady, bo twierdza, ze nie uzywam tego zgodnie z przeznaczeniem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.