Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 30 / 0
Mam takie pytanie do doświadczonych w temacie : Czy po dużych dawkach powoju mogą wystąpić OEV'y ? Będąc pod wpływem LSA zauważyłem jedynie zlewające się kolory i efekt tak jakby " oddychania" różnych przedmiotów no i oczywiście CEV'y, ale czy to wszystko ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Uwież mi że mozna. Po 6 hbwr masz lekiego kwasa. Czasem ten "kwas" płata figle. Miałem nigdyś pisać tr z 5 hbwr, ale jakos mi sie nie chcialo. W kazdym razie 6hbrw odpowienio przerobionych = rowna sie w przyblizeniu dobry papier, o ile nie pół. :) Tylko te jebane mdłości
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 42 / / 0
pilleater pisze:
W kazdym razie 6hbrw odpowienio przerobionych
Co masz na myśli pisząc odpowiednio przerobionych ? Jaką ekstrakcją?
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009 przez empatyczny deliriant, łącznie zmieniany 1 raz.
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ekstrakcji właściwie żadnej. Obdrapałem lekko skórkę, resztę potraktowałem młotkiem, wsypałem do szklanki i zalałem mineralką. Były lekkie mdłości przez dwa kwadranse, ale warto było je "przeboleć" ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: drewniany »
sprawdzono ze skórka nie jest odpowiedzialna za mdłości :0
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 210 / 1 / 0
kilka razy jadłem powój i kilka razy się zawiodłem za pierwszym rtazem było zajebiście inne do dupy aż zamówiłem ten z madagaskartu i wyjebało mnie w kosmos ale i tak nie było to to co za pierwszym razem kiedy to był kosmos :)jedno z najlepszych doznań jakie w życiu miałem najlepsze
  • 210 / 1 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
Mam takie pytanie do doświadczonych w temacie : Czy po dużych dawkach powoju mogą wystąpić OEV'y ? Będąc pod wpływem LSA zauważyłem jedynie zlewające się kolory i efekt tak jakby " oddychania" różnych przedmiotów no i oczywiście CEV'y, ale czy to wszystko ?
mi za pierwszym razem z powojem latał cały pokój wszystko się świeciło coś kosmicznego niestety nie udało mi się tego powtórzyć moze dlatego ze wtedy jadłem Betablokery? nie wiem z tym z madagaskaru było bardzo dobrze POLECAM :)
  • 2129 / 30 / 0
LSA to numer jeden dla mnie jeżeli chodzi o psychodeliki, nie ryje bani, wręcz przeciwnie, pobudza intelektualnie ( przynajmniej w moim przypadku i w nie za dużej dawce ),wywołuje dużą euforię, ciekawe rozkminy, lekkie wizuale i halucynacje słuchowe- puścić do tego muzykę pink floydów i jest kosmos. Na drugi dzień nie ma kaca ani żadnego rozbicia, czuje się tak jakby się nic nie brało. Jedyny minus powoju to mdłości które mogą utrzymywać się nawet godzinę.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 504 / 2 / 0
LIPA. ostatnio na etnobotanicznych sklepach puskti jeżeli chodzi o opcję Hawaje. Wszystko z Madagaskaru, co prawda zbiory 2008, ale to mało znaczące. Jedynie magiczny ogród oferuje,a raczej oferował przez krótki okres czasu HBWR pochodzenia Hawaje, SUPER STRONG ale w ilości 4 nasiona :nuts: ! Żenada. Na koniec pytanko, jak wypadają te Madagaskarowe pyszności w porównaniu z Hawajskimi? Duża przepaść jeżeli chodzi o efekty?
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
zamowilem na shamanshopie, sie zdaje tak sie to pisze... niedlugo mam zamiar zdac relacje :)
kto tam kupowal i jest zadowolony z nasionek?

a i czy z tych nasion da sie cos wychodowac ?
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.