Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Co do swansona.lepiej nieprzeplacac .wystarczy kupic kurkume.i doniej jakies najtansze bioperine dokupic (chyba ze ktos lubi lyzka zrec pieprz :) ) wyciag z pieprzu drastycznie poprawia wchlanialnosc kurku a jest ona naprawde skuteczna
  • 23 / / 0
Bałem się że smak będzie nieprzyjemny a tu miła niespodzianka: nierafinowny olej słonecznikowy jest całkiem smaczny!

Ktoś próbował z olejem z konopii? %-D
  • 10 / / 0
Bull z tego co wiem kurkumina jest bardzo stezona a jedzenie kurkumy jako oczywistego zamiennika wiaze sie z koniecznoscia pochloniecia ogromnej jej ilosci. Nie wiem czy ktos juz tu wspominal o swietnych wlasciwosciach swierzego imbiru jedzonego regularnie, smakuje okropnie ale skutecznie oczyszcza organizm.
  • 26 / / 0
Starcaller wlasnie chodzi o to ze bioperine czyli extrakt z pieprzu ogromnie podbijaja wchlaniane kurkuminy wiec nietdseba jesc duzych ilosci ;) bioperine podstawa.zreszta ulatwia wchlanianie wielu substancji
  • 26 / / 0
Starcaller wlasnie chodzi o to ze bioperine czyli extrakt z pieprzu ogromnie podbijaja wchlaniane kurkuminy wiec nietdseba jesc duzych ilosci ;) bioperine podstawa.zreszta ulatwia wchlanianie wielu substancji.wlasnie to bioperine jest tutaj kluczem ;)
  • 48 / 1 / 0
Jaki najlepszy środek na regenerację organizmu po dłuższym stosowaniu THC?
  • 766 / 133 / 6
@Yoshkio71
Na odwrócenie tolerancji - marchewki i wszelkie rośliny zawierające benzoflawony (Passiflora) oraz inne flawonoidy (rumianek etc.)
Poprawa funkcji kognitywnych - noopept, racetamy. Sunifiram odpada. Kurkumina ma działanie neurorestoratywne.
Na oczyszczenie - sport, napary z brzozy, kory kruszyny, skrzypu.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 141 / 22 / 0
kiedyś przeczytałam na tym forum że piracetamu NIE WOLNO łączyć z fetą bo wtedy podobno bardziej jest szkodliwa na mózg. ja od tego czasu nie tykam piracetamu ( bo fete w trybie ciągłym)
sorry nic więcej nie pamiętam odnośnie powodów takiej szkodliej interakcji
  • 141 / 22 / 0
kiedyś przeczytałam na tym forum że piracetamu NIE WOLNO łączyć z fetą bo wtedy podobno bardziej jest szkodliwa na mózg. ja od tego czasu nie tykam piracetamu ( bo fete w trybie ciągłym)
sorry nic więcej nie pamiętam odnośnie powodów takiej szkodliej interakcji
  • 93 / 7 / 0
Takie pytanie odnośnie witaminy C
Czy warto kupić kwas l-askorbinowy w czystej postaci tzw. CZDA dostępny na kilogramy np. na allegro?
Będzie działać lepiej, czy tak samo jak w jakichś witaminkach?
Ciekawa opcja z racji cena/ilość :D - pół kilo takiego proszku zastąpi 500 paczek witaminy C po 1000 mg, mam rację?
Warto zainwestować parę dyszek i dostarczać organizmowi witaminę C w ten sposób?

przykładowe linki do takiego kwasu:
http://allegro.pl/witamina-c-naturalna- ... 41658.html
http://allegro.pl/witamina-c-kwas-l-ask ... 78284.html
http://allegro.pl/witamina-c-kwas-l-ask ... 75160.html
- Chcesz zobaczyć coś fajnego? To zamknij oczy ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.