Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Powiedzcie mi. Czy zawsze macie halucynacje przy otwartych oczach? I czy wszyscy?

W sumie to po prostu przyjąłem, że tak mam i tyle, że ja OEVy mam bardzo rzadko. Tylko jak w pokoju jest bardzo bardzo ciemno i to nie zawsze. I w bardzo małym stopniu. Na zasadzie, nie przyjrzę się, to w ogóle nie zobaczę. Trochę było lepiej jak łączyłem z Aviomarinem ale bez rewelki. CEVy niby mam ale ogranicza się to do średnio porywających dwóch rodzai: Albo takie krótkie ala slajdy jak tam sobie coś wyobraził, albo mało wyraziste acz zauważalne, nie wiem jak to nazwać...halucynacje wizualno-przestrzenne? Jakbym na przykład w totalnej nicości leciał koło ogromnej lub wgl nieskończonej figury. Dodam, że dawki stosuję od 450mg do 750mg i ważę setę.

I kolejne pytanie, powiązane. Dokładnie do osób które znają się trochę na mózgu i tym jak działa. Jaka może być korelacja między tymi moimi słabymi halunami a tym, że jestem słuchowcem o bardzo słabej wyobraźni wizualnej na pograniczu afantazji?
  • 61 / 3 / 0
@cosmiccarmel u mnie nie było żadnych OEV no może na wejściu zatrzęsło mi porządnie wzrokiem. Idealnie to opisałeś z CEV - mam tak samo. Waże mniej od ciebie ale tak samo DXM odczuwam.
  • 14 / / 0
@fishyfish
Miło słyszeć, że ktoś ma podobnie ;D
Myślałem, że ja jestem jakiś zjebany, że dex na mnie nie działa, jak powinien. Ale widać na każdego działa inaczej, a na nas działa podobnie
  • 2534 / 597 / 0
No bo po deksie to generalnie zbytnio nie ma oevów,poza jakimś dyso - szumem itd.Ja miałem chyba głównie jak wstrzeliłem się w takie słodkie 3 plateu,to zaciemniony pokój czasem zamieniał się w coś ala wielką świątynię czy coś w tym stylu.Tak to raczej nie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
@cosmiccarmel ja też jestem osobą która odczuwa takie same efekty jak wy.
@Atropolamine no to już zdążyłem zauważyć, czy miałeś tak kiedyś że dorzutki ciebie bardzo długo trzymały?
  • 1333 / 337 / 13
Imo są lekkie oevy ale są na tyle subtelne, że ciężko jest je ogólnikowo zdefiniować jak np poruszanie się obiektów. W moim przypadku są to zazwyczaj przemieszczające sie po ściananie zdjęcia/obrazy albo trudność z dokładnym określeniem położenia czegoś tj czy jest to blisko albo daleko. Mimo wszystko zgadzam się, że najlepiej dysocjować w ciemnym pokoju.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2534 / 597 / 0
@mara02 Jak długo?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
@Atropolamine jadłem przez około dwa tygodnie codziennie z przerwami 1-3 dni od 225mg do zazwyczaj 350-450mg.
Na koniec tej około 2 tygodniowej zabawy (z przerwami) pamiętam jak wrzuciłem 450mg a potem jak mi już schodziło i duużo słabiej trzymało dorzuciłem 630mg.
Fajnie na mnie zadziałało ale nie mogłem dojść do trzeźwości i miałem długo rozszerzone źrenice bite 4 dni.
Nie wiem czy przypadkowo wszedłem w plateau sigma czy może jakiś zespół serotoninowy sobie zrobiłem, nie mam pojęcia ale pierwszy raz mnie jakakolwiek substancja tak długo trzymała.
Mało tego miałem wrażenie że "ktoś mi zajebał mózg" normalnie jakbyś miał "dziure w mózgu" przechodziło mi to stopniowo i powoli przez następne dwa tygodnie.
  • 2534 / 597 / 0
Miałem po ciągu czasem krótką derealizacje,taką właśnie kilka na kilka dni.Jak masz mocną derealizację,to obraz dosłownie wizualnie wydaje się taki jakby zamglony.Myślę,że derealizacja + generalne dexowe przerycie po takim ciągu,zmiany w serotoninie itd.
  • 2 / / 0
Siema, chciałbym was spytać czy jest szansa ze deks nie bedzie dzialal tak jak powinien.
A mianowicie jakos 3 miesiące temu pierwszy wziałem dawke 90mg w celu sprawdzenia czy nie bedzie sie nic dziac niepokojącego, po ok 1.5 wciągnąłem reszte paczki tussidexu 7 tabletek, miałem już nadzieje na lekką faze ale nic. Po około 2 tyg kupiłem nastepną paczke, waże 70 kg więc powinienem wziąć między 175 a 525mg, zjadłem całą paczkę 300mg, po okolo 1.5 godz odczucia mniejwięcej jak bym był leciutko pijany, ale pozatym nie było kompletnie nic innego o czym czytałem. Dodam że przez zjedzeniem tej paczki zjadłem dość solidny posiłek więc może to przez to. W tym tygodniu kupie 2 paczki, i czy radzicie mi zjeść odrazu 2 naraz czy może 1 na w miare pusty żołądek. Chętnie poczytam jak u was było pierwszy raz z deksem i czy mieliście podobnie jak ja.
Pozdro deksiarze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.