"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Nie mam wyboru musze sie sam leczyc teraz... wiem ze to dziwne co pisze ale jakbyscie mieli takie problemy z lekarzami jakie ja mam to byscie mi zabronili wogule odwiedzac jakiegokolwiek lekarza........
Oczywiscie leki mi przepisuje lekarz tylko poprostu chodze tam gdzie mnie jescze nie znaja ci obludni medycy....
no biorac zolafren MPH nie nasila tych objawów nie wiem jak bez może nasilać ale nie musi tak mi się wydaję
Błędów lekarskich podczas leczenia psychiatrycznego robi się fpizdu i to jest normalne - rzadko kiedy lekarz odpowiada. Psychiatrzy nie ponoszą odpowiedzialności za swoje ruchy i lubią to podkreślać i mydlić oczy.
CR można podawać do nocha i kulki się rozpuszczą a działanie pojawi się szybko. Najlepiej połowę w klamę, a resztę dojeść.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Może Ci wypisać.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Aha czy hak sie umowilem do lekarza ktory leczy adhd ale nie pisze ze u doroslych to mozliwe ze mi wypisze medikinet jak mam powyzej 30 lat?
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
17 czerwca 2021ImGoingHighIn505 pisze: a ja biorę fluwoksaminę, sulpiryd i MPH i nigdy w życiu nie było ze mną lepiej. teraz tylko nic nie spieprzyć i powoli wracać do zdrowia.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.