Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Fete jadłem kilka dni wcześniej, dosyc Dobra i czysta, mocno zbite grudy działała o wiele mocniej od osiedlowego tynku

Scalono

Dodam że nic nie było z efektów jak po MDMA, zachowywałem się jak na filmikach anty dopalaczowych pokazywanych w szkolach

Scalono - CATCHaFALL

Smak cuksa też o wiele inny
  • 3455 / 557 / 2
Niezapominaj ze niebieskie puniszery to nie mitsubiszi niebieskie niebieskie puniszery to najmocniejsza tabletka ecstasy na swiecie. Trzeba bylo wziasc se 1/4 . nawet 1/2 juz za grubo dziala.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Pamietam to, jednak brałem punishera nie raz i nie było źle, wczoraj wzialem pol i bylem w takim stanie ze o mało nie zajebałem się żeby przestać to czuć, ostatecznie tak napinały mi się miesnie ze złapałem się za nogi i silowalem się sam ze soba tak ze ktoras kosc se w nodze wybilem, po nastawieniu az huklo a problemy z chodzeniem lekkie drżenie psychozy i omamy mam samo dzialanie trwało półtorej godziny i zeszło doslownie w sekunde.

Tak jak mówiłem smak był o wiele inny, po przekrojeniu na pol był trochę inny kolor substancji niż w innych cukierkach, jestem pewien że nie było to MDMA bo nic nie odczuwałem jak po emce, nawet bodyload inny
  • 81 / 5 / 0
zapach mi nieznany ale nie przypomina zapachów biedakettonów czy fety,test marquisa z lekkiej żółci przekrztałcił się w mocny brąz, snif 100mg wystrzelenie eufori,duża chęć do gadania,pluszowość oraz zero stymulacji. ma ktoś propozycje co mogło w tym siedzieć?
Uwaga! Użytkownik Astraldusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 6 / 0
@Astraldusz 4-CMC, 4-CEC, 3-CMC, 3-CEC? Można tylko gdybać bez GC/MS.
Uwaga! Użytkownik nieuzalezniony4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3217 / 909 / 5
@Kochanek heleny
MDPHP dalej w clearnecie do kupienia, sporo osób się tym kara.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 999 / 132 / 0
Serio? :) A to zwracam honor :)
  • 10 / / 0
Witam. Chcialam sie Was zapytać co mogłam dostać ponieważ moje stare źródło jest na razie off a z nowego niestety ale na pytanie co ro dostalam odpowiedź, że kysztal. Zastanawia mnie bo oprócz kryształów koloru białego jest jeszcze proszek taki puch jakby jaśniejszy od kryształu. Łatwo się kruszy, spływ kwasny jakby. Nie ogarniam jak wstawić zdjęcie...
  • 926 / 169 / 0
Moze tutaj pomożecie :) Dobre parę lat temu kolega poczęstował mnie pewną substancją. Oczywiście dawkę wydaje mi się że dał mi za dużą bo miałem grube jazdy, ale po kolei. Substancja to biały proszek, bez kryształków i sypałem to pod język. Praktycznie zero smaku, ani zapachu. Po kilkudziesięciu minutach ledwo co chodziłem, obraz mi się przybliżał i oddalał, bałem się w chuj że ktoś po mnie przyjdzie i mnie zabierze xD zero euforii ani speeda jak po typowych narkotykach. Masa trwała z dwie godziny i w końcu poszła, a koelga dostał solidnych kopniaków :p Może ktoś zidentyfikuje substancję po drodze aplikacji :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3455 / 557 / 2
Obraz ci sie przyblizal i oddalal sypane pod jezyk bialy proszek? Moze NYB-kethamine?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.